gratis e-book

Mariannes Mail

Mariannes Mail is een inspiratiemail waarin in bloedeerlijk ben. Het gaat over wat ik zie, voel en ervaar. dat voor jou en je bedrijf marketingwise interessant is.

Ik geef inzichten en tips over je marketing, schrijven, content, het schrijven van je boek, ondernemen en ook over lekker leven. Want ik ben van mening dat je business juist dat lekker leven brengen moet: wat dat voor jou ook is.

Daarnaast ontvang je regelmatig interessante downloads en links die je helpen bij je marketing en het schrijven van je teksten. Je blijft op de hoogte van de nieuwste blogs en podcastafleveringen en je weet het meteen wanneer er een workshop of event op de kalender staat of als er een nieuw e-book of e-course verschijnt.

Dat is de manier waarop ik voor jou van betekenis wil zijn. De rode draad door mijn leven en bedrijf. Zodat jij op jouw manier van betekenis kunt zijn voor de mensen die jij wil helpen met jouw bedrijf. 

LET OP: schrijf je je nu in, dan ontvang je het e-book ’22 ideeën om jouw creativiteit te boosten’ cadeau.

Marketing voeren en teksten schrijven vraagt om jouw creativiteit. En dat is waar het soms gewoon lastig kan worden. Om allerlei redenen komt het niet allemaal in die flow uit je vingers. Met de ideeën uit het e-book help ik je dit te veranderen.

(Na het inschrijven ontvang je meteen een e-mail in je mailbox met de link naar het e-book. Duurt het wat lang? Check dan je spam.)

Tot snel in je mailbox! Schrijf je hieronder meteen in: