Schrijven schrijfcoach marianne canters

Er was een periode …

Er was een periode dat ik zeker niet zo straalde als op de foto die je hier ziet.
Wat ik nooit had verwacht, overkwam mij: ik raakte depressief.  

Een depressie? Dat was een ver-van-mijn-bed-show.
Fout gedacht.
Het overkwam me wel.
In een korte periode raasde het verleden als een sneltrein over mij heen. En aangezien ik een aardig kan fantaseren, kon ik goed bedenken hoe het allemaal in de toekomst zou gaan. Heel rooskleurig zag ik die niet. En ondertussen maar die ballen in de lucht proberen te houden.

 

Hoe anders is het nu …

Ik voel me elke dag opnieuw dankbaar, gelukkig en heb energie voor 10. Regelmatig wordt het in mijn omgeving ook gevraagd: “Hoe krijg je het allemaal toch voor elkaar?”

En ik weet wat het is.

Schrijven. Elke morgen als ik opsta is dat het eerste wat ik doe.

Ik schrijf mijn hoof leeg én ik schrijf op wat me gelukkig maakt. Nu én in de toekomst. Waarbij ik je kan vertellen dat wat ik schrijf op papier, niet alleen op papier blijft staan. Het ontstaat. In de wereld om me heen.

Wauw. Ik noem het Schrijfgeluk.

Hoe gaaf zou het zijn, dacht ik, als iedereen dat zou kunnen ervaren? Iedereen die dat wil? Dat moet dan toch te regelen zijn? In gesprekken met anderen, ontdekte ik dat niet iedereen dat schrijven zo gemakkelijk vind. Logisch, ook ik worstelde in het begin.

Dat wilde ik verhelpen. En daarom maakte ik 100 dagen Schrijfgeluk. Waarin jij van mij 100 dagen lang, elke dag een e-mail krijgt met een supermooie vraag, die jij de volgende ochtend op papier beantwoorden gaat. En de reacties van deelnemers zijn echt fenomenaal.

Schrijven geeft kracht. Schrijven maakt creatief. Schrijven geeft groei, is een persoonlijke ontwikkelingstool en schrijven maakt gelukkig. Dat laatste is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Het verlaagt de bloeddruk, versterkt je immuunsysteem en het zorgt uiteindelijk ook nog eens dat je beter slaapt. Ik ervaar het zelf, al jarenlang, elke dag opnieuw. Dat kan jij met 100 dagen Schrijfgeluk ook.

 

100 dagen Schrijfgeluk maakte ik voor jou

Het is bijna onvoorstelbaar, maar op papier in gesprek gaan met jezelf kan je leven compleet veranderen. Het laat je je verborgen juwelen zien. Ik kan niet anders zeggen: schrijf. Ervaar wat het jou brengt. Voor mij heeft het geluk gebracht. En dat doet het nog steeds. Elke dag opnieuw. 

Wil jij dit ervaren? 100 dagen lang? Meld je dan vandaag nog aan: voor 20 euro (excl. btw) ontvang jij elke avond een speciale mail van mij, die je dit ook gaat laten zien.

Al na 2 dagen schrijven nam ik nieuwe beslissingen met positieve gevolgen.

Suus

Als je elke dag schrijft wordt het duidelijker. Het houdt me scherp. Het verruimt je denkvermogen.

Lisanne

Elke ochtend schrijven zorgt dat jij aan de dag begint en de dag niet aan jou.

Fredy

Ik schrijf alles van me af wat in me oppopt totdat ik leeg ben. Rustig ben in mijn hoofd.

Nicole

Hoe werkt het?

Ik stel je elke dag per e-mail een vraag. Jij schrijft de vraag over en daarna geef je er antwoord op. Meer dan dat is het niet. Jouw antwoorden laten je de juwelen zien die jij in je hebt. En die je om je heen gaat zien.

Je kunt net als ik schrijven in de vroege ochtend, voor iedereen wakker wordt. Dat is het idee. Lukt dat écht niet en schrijf je liever voor het slapen gaan of een ander moment? Ook helemaal goed. Als je maar elke dag een moment kiest voor jou. Met een kop koffie of thee, een fijne pen en een prachtig notitieboek, geef je dit moment cadeau aan jezelf. En heel veel geweldige inzichten meer. Je gaat het ervaren.  Durf je het aan? 

Schrijfgeluk marianne canters schrijfcoach

Weet je …

Je hoeft geen schrijver te zijn om mee te doen.

Wat je schrijft, is puur voor jou.
Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je binnen 24 uur een bevestiging en een mail waarin ik vertel hoe het werkt. Vanaf dan ontvang je elke dag een vraag. Daar schrijf je voor jezelf een antwoord op. Je kunt er net zo lang over schrijven als je wil. Zo verken je nieuwe delen van jezelf en ontdek je wat er nog meer in je zit.

Als deelnemer krijg je, behalve elke dag een mail, ook toegang tot de besloten Schrijfgeluk-community op Facebook. In deze community ontmoet je de andere Schrijfgeluk-deelnemers en kun je 24 uur per dag ervaringen en inzichten uitwisselen. Voor 20 euro exclusief btw (24,20 inclusief btw) doe je de 100 dagen mee.

Ga het doen. Ontdek wat in je zit. Luister naar wat je jezelf te vertellen hebt. Verras jezelf met 100 dagen Schrijfgeluk.

 

Schrijf mee en ervaar wat het je brengt.

Liefs, Marianne

Doe gratis mee met de online workshop 'Jij bent het succes van je bedrijf'
en ontdek hoe jij ervoor zorgt dat je jezelf niet meer afremt!