100 dagen Schrijfgeluk

Schrijven geeft kracht. Schrijven maakt creatief. Schrijven geeft groei en schrijven maakt gelukkig. En dat laatste is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Ik heb het mogen ervaren. En dat kan jij met 100 dagen Schrijfgeluk ook. 

Ooit zat ik in een diep dal. Maar daar klom ik uit. Op een – voor mij – wonderlijke wijze. Ik ging schrijven. Puur voor mijzelf. Wat ik eerder nooit had gedaan.
Elke morgen, voor de dag begon, pakte ik pen en papier om in gesprek te gaan met mij.

Gevolg?

Oplossingen. Antwoorden. Ideeën. Inzichten. Acties. Groei. Rust. Kennis. Geluk.
Het is bijna onvoorstelbaar, maar op papier in gesprek gaan met jezelf kan je leven compleet veranderen. Het laat je je verborgen juwelen zien. Ik kan niet anders zeggen: schrijf. Ervaar wat het jou brengt. Voor mij brengt het geluk.

Wat als jij, door met mij te gaan schrijven, jezelf zekerder zou gaan voelen? Creatiever wordt? Meer energie gaat krijgen? Meer kansen ziet? En ook nog eens die kansen pakt? Speciaal hiervoor ontwikkelde ik 100 dagen Schrijfgeluk. Een online programma waar je al voor 20 euro (24,20 incl. btw) aan mee kunt doen. 

100 dagen Schrijfgeluk opent een nieuwe wereld in jou.

Een wereld vol antwoorden en ideeën die je door het schrijven de ruimte geeft.

Stap uit je hoofd, schrijf en groei. Ontdek de verborgen juwelen die jij in je hebt.

“Schrijf en groei.”

Doe mee met 100 dagen Schrijfgeluk.
Neem eindelijk tijd voor jou:

Hoe werkt het?

Ik stel je elke dag per e-mail een vraag. Jij schrijft de vraag over en daarna geef je er antwoord op. Meer dan dat is het niet. Jouw antwoorden laten je de juwelen zien die jij in je hebt.

Je kunt net als ik schrijven in de vroege ochtend, voor iedereen wakker wordt. Dat is het idee. Lukt dat echt niet en schrijf je liever voor het slapen gaan of een ander moment? Ook helemaal goed. Als je maar elke dag een moment kiest voor jou. Met een kop koffie of thee, een fijne pen en een prachtig notitieboek, geef je dit moment cadeau aan jezelf. En heel veel geweldige inzichten meer. Je gaat het ervaren.

Je hoeft geen schrijver te zijn om mee te doen. Wat je schrijft, is puur voor jou. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je binnen 24 uur een bevestiging en een mail waarin ik vertel hoe het werkt. Vanaf dan  ontvang je elke dag een vraag. Daar schrijf je voor jezelf een antwoord op. Je kunt er net zo lang over schrijven als je wil.
Zo verken je nieuwe delen van jezelf en ontdek je wat er nog meer in je zit.

Als deelnemer krijg je, behalve elke dag een mail, ook toegang tot de besloten Schrijfgeluk-community op Facebook. In deze community ontmoet je de andere Schrijfgeluk-deelnemers en kun je 24 uur per dag ervaringen en inzichten uitwisselen. Voor 20 euro exclusief btw (24,20 inclusief btw) doe je de 100 dagen mee.

Voor wie is 100 dagen Schrijfgeluk?
Voor iedereen die veel in zijn hoofd bezig is. Voer je veel vraaggesprekken in je hoofd? Kun jij allerlei scenario’s bedenken voor mogelijke situaties? Dan passen deze dagen bij jou.
Maar ook als je het idee hebt dat er meer in je zit en je vindt het lastig dat naar buiten te krijgen, of als je je afvraagt of dit het nu is: ook dan zullen de 100 dagen jou de antwoorden en inzichten geven die jij gebruiken kunt.

Ga het doen. Ontdek wat in je zit. Luister naar wat je jezelf te vertellen hebt. Verras jezelf met 100 dagen Schrijfgeluk. 

Schrijf mee en ervaar wat het je brengt. Schrijf en groei. 
Liefs, Marianne