Schrijven schrijfcoach marianne canters

 

Geluk op papier …

Elke dag start ik met het schrijven van mijn Morning Pages. Zie het als het schrijven van een dagboek, maar dan vóór de dag begint.

Dat is starten met me-time. Die je anders zo vaak als laatste op je planning zet. 
Dit dagelijks schrijven veranderde mijn leven 100%. Starten met me-time, starten met schrijven, aandacht geven aan wat speelt, aandacht geven aan jou, is starten vanuit rust. Je geeft je dag al vorm, vóór die begint.

 

Achter de feiten aanhobbelen? Dat is verleden tijd.

Door dit te doen voel ik me elke dag opnieuw dankbaar, gelukkig en heb ik energie voor 10. Regelmatig wordt het in mijn omgeving ook gevraagd: “Hoe krijg je het allemaal toch voor elkaar?”

Het starten met me-time, het dagelijks schrijven, dat is wat het is. Schrijfgeluk. Geluk op papier.

Gelukkig zijn is het gevolg. Omdat je veerkrachtiger wordt. Weerbaar. Openstaat voor wat er werkelijk speelt in jou, voor wat er werkelijk toe doet. 

Hoe gaaf zou het zijn, dacht ik, als iedereen dat zou kunnen ervaren? Iedereen die dat wil? Dat moet dan toch te regelen zijn? Iedereen de dag schrijvend laten beginnen?
In gesprek met mensen, ontdekte ik dat niet iedereen dat schrijven zo gemakkelijk vind. Logisch eigenlijk, ook ik worstelde in het begin.

Dat wilde ik verhelpen. En daarom maakte ik twee prachtige journal-programma’s.

Deze hebben inmiddels een eigen podium gekregen. Op de website 365 Geluk. Hoe de programma’s werken lees je daar. Net als de columns die ik daar schrijf. Want daar gaat het over geluk. Dat ik alleen maar verder verspreiden wil.  

Ik wil dat jij gelukkig bent. Zo gelukkig als kan zijn. 

Ben je nieuwsgierig? En lijkt het je fijn om ook op deze manier je dag te beginnen?
Klik dan op onderstaande knop. Er opent zich een nieuw tabblad. Een nieuwe weg naar geluk.
Juist nu 🙂

Ik zie je ook graag daar, liefs, Marianne