5 inspirerende blogs voor vrouwelijk ondernemers

5 inspirerende blogs voor vrouwelijk ondernemers

Net zoals ik je graag wil inspireren met mijn blogs, zijn er ook andere vrouwelijk ondernemers die dit willen. Omdat ik jou een bult inspiratie gun waar je u tegen zegt, geef ik je in dit blog een overzicht van 5 inspirerende blogs, geschreven door vrouwelijke ondernemers.

Ik geef ze in willekeurige volgorde: ze zijn allemaal super interessant en geven je net de boost die je gebruiken kan. Na het lezen van blogs als deze heb ik altijd zin om aan de slag te gaan.

Blog 1: Vrijemeid

Vrijemeid is het blog van Suzanne van Duijn. Wat specifiek leuk is aan haar blog – vind ik – is de rubriek: zij verdient een ton. Voor deze rubriek interviewt Suzanne vrouwen (en mannen) die een ton of meer verdienen. Interessant en inspirerend als jij ook nieuwsgierig bent naar de verhalen hierachter én de drive hebt om te groeien. Ook andere blogs op de website zijn super interessant als je meer wil ontdekken hoe je én kunt ondernemen én een vrij leven kunt leiden.

Blog 2: FastForwardAmy

In het Engels maar ze komt uit België. Amy Vandeputte, online businesscoach. Ook haar blogs zijn interessant om te lezen en je te laten inspireren als het gaat over het voeren van een online business. De opzet van haar website (love it) is vrij Amerikaans en te vergelijken met bijvoorbeeld dat van Marie Forleo, ook omdat zij video, podcast en blogs zo fantastisch goed met elkaar laten integreren. Ik zou zeggen: check het blog en niet alleen om de inhoud, maar ook om hoe ze het doet.

Blog 3: MyEverlane

Myeverlane is een blog (van Maaike Geurts) met de look and feel van een magazine. Het is geschreven door en voor vrouwelijk ondernemers en pakt echt alle onderdelen op die bij het ondernemen komen kijken. Het staat bomvol interessante artikelen, waarbij ik je zeker – als boekenfreak – even wijs op de leestips die er worden gegeven.

Blog 4: Gabby Bernstein

Natuurlijk is zij een van de goeroes die ik nu heb omarmd in mijn leven, omdat ik spiritualiteit en business steeds meer met elkaar integreer (zouden we allemaal moeten doen denk ik 😊). Haar blogs zijn bijna ‘magazine’like door het gebruik van afbeeldingen. Los daarvan zet zij ook de combi in van video en tekst op de pagina’s. Haar tips zijn een verademing en in te zetten op elk gebied van je leven. Het gaat dus niet over business alleen.

Blog 5: Marie Forleo

Ik noemde haar al eerder, bij nummer 2. In mijn ogen is zij wel de meest toonaangevende vrouwen die jou helpen bij het starten en runnen van je business. Ook de perfecte mix van video, blogs en andere tools, om jou te inspireren en te helpen de stappen te zetten die nodig zijn om daar te komen  waar je van droomt.

Heb je een keer een dag de tijd of zit je vast in de stappen die je wilde zetten? Surf naar de blogs van een van deze dames en zij zorgen ervoor dat jij (weer) helemaal aan komt te staan.
Of duik in Mariannes Blog natuurlijk. Dat kan ook 🙂

 

Lieve groet, Marianne

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Wat je woorden doen met jou

Wat je woorden doen met jou

Wat je woorden doen met jou Als schrijfcoach ben ik natuurlijk heel veel bezig met taal en taalgebruik. Maar niet alleen schriftelijk. Ook mondeling. Als je mij al even volgt op Instagram, dan weet je ook dat spiritualiteit (of energie) en de Law of Attraction in mijn...

Mariannes Mail: bloedeerlijk over ondernemen en het leven, over marketing en over schrijven. Ontvangen? Schrijf je dan meteen in:

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op: