Schrijf in voor Mariannes Mail en laat je gratis inspireren! Over schrijven, contentcreatie, marketing, ondernemen en lekker leven … (Nu met gratis e-book cadeau!)

dromen interpreteren

 

Gratis e-book: Dromen Interpreteren

Als groot fan van de Morning Pages (of journaling) adviseer ik mijn klanten en volgers op social media (tot vervelends toe) elke dag journalmoment in te bouwen. Zelf doe ik dit al 13(!) jaar, en wat dat heeft gebracht is ongekend. Als het om persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap gaat is dit dagelijks schrijven een onmisbare tool. En als er iets een boost geeft aan de creativiteit die je als ondernemer nodig hebt, is dit het wel.

Wanneer je elke dag met pen en papier reflecteert op wat zich afspeelt in je leven en dat aandacht geeft, vloeien de meest waardevolle inzichten uit je pen.

Maar er is nog iets wat kan helpen mooie inzichten te geven in wat er speelt.
Je dromen. 

Ook je dromen kunnen inzichten geven in wat zich afspeelt een laag dieper in jou. En wanneer je die dromen meeneemt in je Morning Pages of journalmoment, haal je die inzichten er ook daadwerkelijk uit. 

Speciaal daarvoor maakte ik een e-book. Voor al die journallers en schrijvers die hier nieuwsgierig naar zijn. Die meer willen weten over die dingen uit hun droom die zij zich na het wakker worden nog goed kunnen herinneren.

Met de stappen uit dit e-book kun jij jouw dromen interpreteren. Download het hier meteen.

Let op: je hoeft geen gegevens in te vullen, maar kunt de download meteen starten. En het is gewoon gratis. Ik ben heel benieuwd wat het je brengt. 

 

marianne canters tekstschrijver boek laten schrijven

 

Gratis e-book Boost je creativiteit

Ontvang gratis 22 ideeën die je helpen je blogs, je socialmediaberichten, je nieuwsbrieven en al die andere marketingteksten lekker in een flow te schrijven. Zonder dat het je te veel tijd kost én op zo’n manier dat ze aantrekkelijk zijn voor nieuwe klanten zijn. In dit e-book geef ik je aan hoe je dit kunt doen.

Vraag  het e-book hier aan en ontvang het in je mailbox!

“Creativiteit ontstaat zodra je pen en papier gaat pakken. Dat geeft magisch resultaat. Die magie ontstaat niet zolang je in je hoofd blijft zitten.”

Marianne  

gratis e-book

Schrijf in en krijg het e-book '22 ideeën om je creativiteit te boosten' cadeau!

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op: