dromen interpreteren

 

Gratis e-book: Dromen Interpreteren

Als groot fan van de Morning Pages (of journaling) adviseer ik mijn klanten en volgers op social media (tot vervelends toe) elke dag journalmoment in te bouwen. Zelf doe ik dit al 13(!) jaar, en wat dat heeft gebracht is ongekend. Als het om persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap gaat is dit dagelijks schrijven een onmisbare tool. En als er iets een boost geeft aan de creativiteit die je als ondernemer nodig hebt, is dit het wel.

Wanneer je elke dag met pen en papier reflecteert op wat zich afspeelt in je leven en dat aandacht geeft, vloeien de meest waardevolle inzichten uit je pen.

Maar er is nog iets wat kan helpen mooie inzichten te geven in wat er speelt.
Je dromen. 

Ook je dromen kunnen inzichten geven in wat zich afspeelt een laag dieper in jou. En wanneer je die dromen meeneemt in je Morning Pages of journalmoment, haal je die inzichten er ook daadwerkelijk uit. 

Speciaal daarvoor maakte ik een e-book. Voor al die journallers en schrijvers die hier nieuwsgierig naar zijn. Die meer willen weten over die dingen uit hun droom die zij zich na het wakker worden nog goed kunnen herinneren.

Met de stappen uit dit e-book kun jij jouw dromen interpreteren. Download het hier meteen.

Let op: je hoeft geen gegevens in te vullen, maar kunt de download meteen starten. En het is gewoon gratis. Ik ben heel benieuwd wat het je brengt. 

 

marianne canters tekstschrijver boek laten schrijven

Jij wil écht van betekenis zijn met je bedrijf, met je expertise, vanuit je missie en vanuit je ambities. Je wil zichtbaar zijn, vanuit een speciale drive die je voelt. Je wil marketing voeren vanuit je hart.

Ik geloof dat dat dé manier is om jezelf te profileren en relaties op te bouwen. De manier waarop je de fijnste klanten vindt.

Is dat wat bij je past?
Is dat jouw invulling van ondernemerschap?
Is dat waar je met jouw expertise naar verlangt en meer over wil leren?
Dan is Mariannes Mail voor jou bedoeld.

Schrijf je in en ontvang gratis de fijnste inzichten en tips. Bloedeerlijk over ondernemen, marketing, schrijven, contentcreatie en ja, ook het leven.

Schrijf je in dan krijg je ook het e-book ‘Boost je creativiteit, 22 ideeën’ cadeau! Want als je marketing gaat voeren vanuit je hart, mag je creativiteit heerlijk gaan stromen.

"Creativiteit ontstaat zodra je pen en papier gaat pakken. Dat geeft magisch resultaat. Die magie ontstaat niet zolang je in je hoofd blijft zitten."

Marianne  

gratis e-book

Schrijf in en krijg het e-book '22 ideeën om je creativiteit te boosten' cadeau!

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op: