Business Boost Coaching

Jouw marketing is je motor.  Met de Business Boost Coaching gaan we een jaar lang samen in gesprek over jouw bedrijf. Over hoe jij jezelf (online) succesvol kunt laten zien. Over hoe je jouw expertise steeds opnieuw onder woorden brengt. Over hoe jij steeds opnieuw de leukste klanten krijgt.

Laat jezelf zien! Jij bent de expert …

VOOR WIE?

 De Business Boost Coaching is er voor die ondernemers die klaar zijn voor een volgende stap met hun bedrijf. Die door willen gaan met een volgend level. Die klaar zijn met kijken en vergelijken. Die klaar zijn om over te gaan tot actie. Omdat ze beseffen dat in actie komen, precies is wat ze verder brengt. Omdat ze beseffen dat in actie komen, ervoor zorgt dat er nieuwe klanten komen. Dat in actie komen, zorgt voor groei. 

 Denk en voel jij nu een hele dikke JA, dan betekent dat dat je er klaar voor bent.

Dat je klaar bent om uit je comfort zone te gaan. Klaar voor een stevige duw in de rug. Klaar om je marketing op te pakken en jezelf eindelijk te laten zien. Wetende dat het ongemakkelijk gaat voelen. Wetende dat commitment nodig is. Maar ook wetende dat het echt anders wordt. Dat er deuren opengaan waar je eerder alleen maar over durfde te dromen.
We stemmen in twee dagen samen, bij mij aan tafel, jouw expertise af op jouw ideale klanten. Zodat zij zien dat jij degene bent bij wie ze moeten zijn. Jouw website, social media, blogs, en wat er nog meer passend is: we pakken het allemaal op. Daarna hebben we maandelijks een uitgebreide call. Jij vertelt me hoe het gaat, we bespreken resultaten, bekijken de teksten, focussen op waar je krachten liggen en hoe die kunnen worden doorgepakt. 12 calls die zo lang duren als op dat moment nodig is. 

Nu is het jouw tijd!

Tijd voor actie

Het is tijd om vol zelfvertrouwen en energie jouw plek in de markt pakken.
Ik vind het fantastisch om jou daarmee te helpen. Ik geloof namelijk dat jij je bedrijf bent gestart omdat daar jouw passie ligt. En die passie heb je niet voor niets. Die wil je delen en inzetten voor wie die gebruiken kan. En liefst wil je daar ook van leven, toch?

Jouw investering:
3947 in 1 keer of 330 per maand (excl. btw)

Waarom doen?
Je hebt meteen de teksten voor je website helemaal staan zoals ze  passen, bij je klanten en bij jou. Je hebt helder waar je over gaat bloggen en hoe je je social media vorm gaat geven. Jouw actiekalender ligt klaar. Je gaat het doen en ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur, duw in de rug, motivator en coach en cheerleader.

Klaar voor je next step?
De twee dagen vinden plaats in Geldrop, bij Eindhoven, op mijn eigen inspirerende Keukentafellocatie. De 12 calls via Zoom.

Maak nu je afspraak

Zin om die boost aan je bedrijf te geven en aan de slag te gaan?  Stuur mij meteen een mail.

Ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis expertcall, zodat we elkaar kunnen leren kennen en ontdekken of we een match zijn.

Heb je nog vragen? Ook die kun je me sturen via mail, of bel gewoon: 06-42515104.

Ik sta je heel graag te woord. 

Hartelijke groet, Marianne

gratis: mariannes mail

Elke week geprikkeld worden met inzichten die jou als schrijver en ondernemer helpen groeien? Dat kan.
Je hoeft je alleen maar even aan te melden:

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: