Aantrekkelijk voor nieuwe klanten?
Met het Zomer Expertpakket weet jij precies hoe jij dat wordt! Met ease en in flow. Het ploeteren is voorbij.

.Je marketing is als een vergrootglas van jou.
Hoe jij je voelt, straal je in je marketing uit.
Zorg je dat jij onweerstaanbaar bent, wordt je marketing dat ook. En vice versa.

Hoe wordt je dan onweerstaanbaar?
Of: hoe wordt je marketing onweerstaanbaar?

 • door je passie voorop stellen
 • door te doen waar jij het meest gelukkig van wordt
 • door vol zelfvertrouwen zichtbaar zijn, en
 • door gezien worden als de expert van je branche
 • door waar te maken wat je graag waar wil maken, en
 • er zeker van zijn dat meer klanten willen werken met jou
Spoedcursus Bloggen Marianne Canters

Inschrijving gesloten

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Met het Zomer Expertpakket regel je dat, en:

-> bespaar je tijd, omdat je weet wat gaat doen én waarom je dat doet.
– > wordt het schrijven van teksten veel gemakkelijker
-> heb je snel ideeën voor andere content die je in kunt gaan zetten
-> maak je sneller keuzes omdat je groeikansen herkent
-> groeit je zelfvertrouwen als expert en
-> word je dus aantrekkelijker voor nieuwe klanten

  Schrijfgeluk

  Deep down inside wéét je dat je goed bent in wat je doet. Maar dat kan pas naar buiten komen als de basis van je marketing klopt. Als die zo is vormgegeven dat die aansluit op je (toekomstige) klanten én op jou. Dat is hoe je marketing onweerstaanbaar wordt.

  Je hoeft niet aan jezelf te twijfelen.

  Pak je marketing op met het Zomer Expertpakket en je wordt onweerstaanbaar. Ook al voelt dat nu misschien gek: het is zo.

  Het Zomer Expert is anders dan een standaard online programma. Mede omdat ik, ondanks dat het online is, persoonlijk betrokken ben. Dat houdt in dat je mij al je vragen kunt stellen op het moment dat jij het nodig hebt. Daarnaast is het een combi-pakket van de beste cursussen die ik ontwikkeld heb.

  Met dit pakket maak je de basis van je (online) marketing in orde.
  En die basis is wat bij de meeste ondernemers ontbreekt. Is jouw basis op orde, dan kun je de massa ontstijgen en vol zelfvertrouwen laten zien dat jij er bent. Zo wordt je marketing kloppend.

  Voor je mensen én voor jou. En dat voelt goed.

   

   Ondernemers die je voorgingen hebben focus kunnen pakken.

  Richten zich op wat zij als expert het liefste doen, voor die mensen met wie zij het liefste werken.

  Begrijpen precies hoe marketing werkelijk werkt en ontdekken hoe ze hun marketing iedere keer weer aan kunnen sluiten op hun (toekomstige) klanten.

  Brachten hun marketingwiel op gang vanuit een basis, die ze deep down inside ook voelen.

  Geven zichzelf en hun expertise het podium dat ze verdienen, vanuit zelfvertrouwen.

  Schrijven, bloggen, vloggen, organiseren challenges of pakken op wat ze vinden passen.

  Trekken meer en meer nieuwe klanten aan waardoor hun omzet stijgt.

  Maken hun marketing onweerstaanbaar voor de mensen op wie zij zich richten.

  Inschrijving gesloten

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Spoedcursus Bloggen Marianne Canters

  In de afgelopen 13 jaar tijd zijn er duizenden teksten door mijn handen gegaan, heb ik strategisch meegedacht en gewerkt met grote en kleine ondernemers op het gebied van marketing en tekst, en weet ik mijn bedrijf steeds vorm te geven op een manier die past bij mij en mijn leven.
  Op een manier waarvan ik geniet.
  Ik doe wat ik het liefste doe en haal daarmee het beste uit mezelf om aan mijn klanten door te kunnen geven. Ik behaal mijn doelstellingen omdat nieuwe klanten hun weg vinden naar mij en bestaande klanten graag langer met me werken. Ze wéten dat ik betrokken ben. And I’ve got their backs.
  Want ook ik richt mijn marketing op de manier in die je in het Expert Zomerpakket van me leert.

  Met dit zomerpakket maak je je marketing onweerstaanbaar,
  zodat meer klanten hun weg vinden naar jou.

  Wat zeggen anderen?

   

  “Marianne geeft je echt handvatten die je helpen om te groeien. En af en toe is ze de stok achter de deur die ik soms echt wel nodig heb. Want dat is wat Marianne wil. Dat je het beste haalt uit je zelf. Dat je laat zien wie je bent. En ze haalt ook echt het beste in je naar boven. Dat je expert bent en dat de wereld op je zit te wachten. En dat vertrouwen geeft ze je ook!” Tamara

  “Ik weet zeker dat ik zonder Marianne deze stappen niet had gezet! Kortom: als jij op zoek bent naar iemand die niet alleen heel veel kennis heeft, maar ook in staat is om je aan het werk te zetten en te inspireren…. dan ben je bij Marianne aan het juiste adres!” Helen

  “Dankjewel Marianne, deze vraag had ik net nodig!” Natasja

  “… En dank je wel voor je gedegen informatie in de training! Tot de volgende gelegenheid.” Giovanna

  “Ik vind dat je het hartstikke leuk doet en brengt. Ik vind je stijl wel heel plezierig, lekker to the point en jip en janneke taal en geen moeilijke of verheven woorden.” Janneke

  “Dank je wel Marianne. Alle acties die ik nu durf te onderneem komt door jouw input. Ik doe minder outside dan dat ik ontvang, stap -voor -stap meer lef. Ik ben zo blij met je!” Irene

  “Vandaag zijn er zulke mooie deuren open gegaan 🤗 omdat je anders kan kijken en samen met Marianne én andere cursisten gewoon lekker kunt brainstormen .. zo ontzettend fijn dit 🥰 ik ben ongelooflijk blij dat ik geweest ben vandaag 🤩 Marianne .. heel erg dank je wel voor je mega fijne en mooie inzichten, ideeën en input …” Ruby

  “Marianne is iemand die me echt aan het werk zet. Alle cursussen hebben me geholpen om stappen te zetten voor mezelf en mijn bedrijf. Ben door haar gaan bloggen terwijl ik dacht dat ik dat niet kon. Maar door het gewoon te gaan doen en natuurlijk met de hulp van Marianne, schrijf en plaats ik elke 2 weken een blog. Ze motiveert me met haar story’s en haar live video’s, elke keer krijg ik daar ook weer nieuwe ideeën door die ik kan inzetten voor mijn bedrijf. Dank je wel voor je mooie inzichten, ideeën en inspiratie.” Jolanda

  “Ik herken nu waarom ik soms zo verschrikkelijk stagneer in de ontwikkeling van mijn bedrijf EN hoe ik dat kan doorbreken.
  Door de schrijfoefeningen vind ik het makkelijker om orde  te scheppen in de chaos die het opzetten van mijn onderneming nu eenmaal met zich meebrengt. En last, but not least: je leert in een paar weken tijd een tool die je gewoon steeds opnieuw in kunt zetten. Maakt niet uit waar je je bevindt met je onderneming en waar je tegen aan loopt, je weet dat je nu iets hebt waar je ALTIJD en STEEDS OPNIEUW op terug kunt vallen. Lekker, toch?” Erwina

  “Marianne weet heel goed de universele knelpunten te benoemen waar ondernemers in hun zelfleiderschap tegenaan lopen. Maar het blijft niet bij benoemen alleen 🙂 Zij geeft je hele leuke, praktische en doeltreffende schrijfoefeningen.”  Rhodee

  “Dé go to tool als ik remming voel, als ik het even niet meer zie. Dit is heel overzichtelijk, praktisch en vooral prettig om mee te werken. Ik kan niet meer zonder! En het is bovenal een praktische tool die je keer op keer kunt toepassen.” Natasja

  Inschrijving gesloten

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Ja, ik weet genoeg!

  Ik doe mee met het Zomer Expertpakket Aanbod!

  De genoemde bedragen zijn exclusief btw. 
  Je kunt veilig betalen via Ideal, Paypal of Bancontant.
  Heb je vragen over dit aanbod, of wil je graag in meer termijnen betalen? Bel mij (06-42515104) of mail mij dan ook gerust. In mijn privacybeleid lees je hoe ik veilig en betrouwbaar omga met je gegevens.

  Veelgestelde vragen


  Ik heb vakantie. Wat nu?
  Geen punt. Geniet ervan. Als je eenmaal bent ingeschreven krijg je gewoon toegang. Het complete pakket kun je volgen wanneer jij wil . 

  Wat zit er in het Zomer Expertpakket?
  Alle challenge-video’s van de Spoedcursus Bloggen
  Makkelijke Marketing – 13 lesmodules die je de complete basis uitleggen en jouw helpen bij het vormgeven van jouw onweerstaanbare basis.
  Het Deep Dive Schrijfprogramma voor ondernemers. Met dit programma ontdek je waar jouw persoonlijke groeikansen liggen (en wat je knelpunten zijn). Als je die kent én weet hoe je die kunt tackelen, kan niets je meer tegenhouden. Dat is wat de Deep Dive je laat zien.
  Een eigen besloten FB-commuity waarin je al je vragen aan mij kunt stellen.

  Kan ik ook los deze cursussen volgen?
  Dat gaat in 2020 hoogstwaarschijnlijk niet meer. Pas in 2021 zullen de trainingen weer aangeboden worden.
  Heb jij een van de trainingen al eerder gedaan, dan heb je een speciale mail ontvangen met een uniek aanbod voor een membership – dat alleen voor klanten is die Makkelijke Marketing (Online Expertprogramma) of de Deep Dive al hebben gevolgd.

  Wat als ik meer met je wil werken?
  Dat kan ook. Je kunt op uurbasis met me sparren of een VIP-sessie reserveren, waarbij we samen full focus een dag gaan werken aan jouw eigen contentstrategie. Wil je meer weten, stuur me dan een e-mail.

  Met het Zomer Expertpakket:

  -.
  – > schiet je niet meer van links naar rechts op social media 
  -> laat je je marketing niet meer los: omdat het leuk is geworden
  -> zorg je dat de mensen in je markt je zien als expert
  -> heb je geen last meer van het imposter-gevoel
  -> win je tijd omdat je weet wat je next step gaat zijn
  -> ga je eindelijk die doelstellingen bereiken, en
  werken klanten het liefste met jou.

   Ja, ik weet genoeg!

   Ik doe mee met het Zomer Expertpakket Aanbod!