Boost je creativiteit met dit gratis e-book

Geen inspiratie? Dit e-book helpt!

Staren naar een leeg scherm. Het echt even niet meer weten. Je wil het wel: bloggen voor je bedrijf, leuke socialmediaberichten schrijven, of zelfs een boek. Maar hoe? Misschien was je al begonnen, maar voel je je geblokkeerd.

Hoe kom je op gang als je geen inspiratie hebt? Hoe kom je in die flow als het je aan creativiteit ontbreekt? Hoe kun je jezelf weer motiveren?

Ik hield er een Facebook Live over, waarin ik je een paar belangrijke tips geef die je creativiteit en flow gaan boosten.
Ik heb de video hiervan onderaan deze blogpost gezet, kijk die zeker. But first things first:

Gratis e-book

Speciaal voor iedereen die zich herkent in deze inspiratieloze fase, ontwikkelde ik het gratis e-book ‘Boost je creativiteit.’ Een e-book met 23 schrijfoefeningen die creativiteit boosten en de schrijver in je wakkerschudden. Dit e-book geeft jou je creativiteit terug, zodra jij ermee aan de slag gaat. Dat is gaaf!

Waarom ik dit gratis e-book voor je maakte

Als je mijn story’s volgt op Instagram en Facebook, dan weet je dat ik elke dag als eerste mijn Morning Pages schrijf.
Dat zijn twee pagina’s die ik vol schrijf met alles wat in me opkomt. Privébeslommeringen, dingen die ik wil of moet gaan doen, toekomstdromen en wensen die ik heb, inzichten die bovenkomen; ik zet echt alles op papier, terwijl ik in gesprek ben met mezelf. 
Dit schrijven in de ochtend werkt voor mij als een soort startknop. Het schrijven zet me aan waarna ik de dag lekker doorloop. (Serieus, als ik het een keer oversla, verloopt mijn dag verder veel rommeliger. Het schrijven van de Morning Pages is een vast onderdeel van mijn ochtendritueel.) Dat is niet voor niets.

Dit dagelijks schrijven haalde mij jaren terug uit een depressie – ik weet het, ik word nu wat persoonlijker.
Ik heb een hele periode in een compleet zwart ingericht appartement geleefd, zonder dat ik dat in de gaten had. Heel vreemd. Helemaal als je na verloop van tijd bewust ontdekt dat dat appartement een weerspiegeling was van mijn gemoedstoestand. Ik moest iets gaan doen om hier uit te komen. 
Ik ging schrijven. Elke dag. Niet als in een dagboek, maar anders.
Dit dagelijks schrijven zorgde dat ik mezelf allerlei oplossingen gaf om uit die depressie te komen. Mijn creativiteit ging weer stromen  waardoor ik heel veel nieuwe invalshoeken kreeg om mezelf en mijn leven weer op te pakken.

Ik werd niet alleen maar creatiever. Maar mijn zelfvertrouwen kreeg een boost, als persoon, als schrijver en als ondernemer. Als je minder zeker van jezelf bent, stroomt je creativiteit niet en is het lastiger om te doen (én vol te houden) wat je diep van binnen het liefst doet.
Zoals je boek schrijven of jezelf en je bedrijf online veel meer laten zien.

Ik weet dat dat niet voor iedereen even gemakkelijk is om ‘puur wat in je opkomt’ op te schrijven. Soms is het fijn om een idee te krijgen of een tip waarover je kunt schrijven. Met dit gloednieuwe gratis e-book geef ik je die ideeën. 23 maar liefst. Met deze ideeën help ik je dat dagelijks schrijven op te pakken én vast te houden – en daarmee je creativiteit een boost te geven, net zoals dat bij mij gebeurde. Wanneer je die creativiteit weer voelt stromen, kun je lekker gemotiveerd verder werken aan je boek of het schrijven van je blogs en berichten.
Je krijgt er nieuwe energie door. En die energie werkt in alles door!

Het e-book kun je ook gebruiken om …  

Er zijn nog meer manieren waarop je het gratis e-book kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om op gang te komen als je gaat schrijven voor je boek of blog: je warmt er je schrijfspier mee op. Het e-book kan ideeën geven voor onderwerpen om over te bloggen en kan je ook een soort spiegel voorhouden van waar je nu eigenlijk staat en graag naartoe wil gaan.

Met dit e-book kun je 23(!) dagen vooruit.

Heb jij al zin om te beginnen?
Mooi. Je kunt het meteen aanvragen.

Heb je de Facebook Live niet gezien, dan kun je die video hier nog terugkijken.
(Tijdens de live was het boek nog niet klaar. Nu wel!)

Laat je me weten wat je van de tips vindt? Of heb jij ook nog tips?
Dan deel ze in een reactie. Zo kun jij ook anderen inspireren.

Liefs en ik wens je enorm veel schrijfplezier toe!
Marianne

JA! Ik wil het gratis e-book ontvangen. 

2 Reacties

    • Tekstgericht, Marianne Canters

      Super roman? Lieve Monique, jij bent al zo enorm aan het schrijven; we zijn alweer samen bezig met je volgende boek! Maar ik zorg dat je deze ook krijgt 🙂 Liefs, Marianne

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book om je creativiteit te boosten

gratis e-book marianne canters schrijfcoach blogexpert

Categorieën

Delen met:

Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: