Gratis online workshop:

Jij bent het succes van jouw bedrijf

Deze workshop wordt herhaald in juni

Er is er maar één die bepaalt hoe succesvol jouw bedrijf is: jij.
Jij bent de ondernemer. Jij staat aan het roer. Jij neemt de beslissingen. Je werkt dan ook super hard, elke dag opnieuw. Je klanten zijn dik tevreden met jou. Alleen jij ziet het zelf toch wat anders. Je wil wel graag meer mensen helpen. Je wil meer betekenen dan je nu doet. Er zit ook veel meer in je, dat voel je aan alle kanten.
Het lijkt er alleen niet even gemakkelijk uit te komen. Weet je? Dat is heel normaal.

In de gratis online workshop ‘Jij bent het succes van jouw bedrijf’ laat ik je zien hoe dat komt. Er zijn 5 knelpunten die dit veroorzaken. Wanneer je die 5 knelpunten kent, kun je ze ook leren herkennen, zodat je ze op tijd kunt tackelen. De 5 knelpunten hebben we allemaal. Zelfs de meest succesvolle ondernemers die je kent. Alleen zij (her)kennen ze én weten hoe ze ermee om moeten gaan, waardoor zij wél laten zien wat er allemaal in ze zit. 
Na deze workshop kan jij dat ook! 

 

 

Jij bent het succes van jouw bedrijf

In al die jaren zelfstandig ondernemerschap heb ik nog niet zoveel geleerd als de laatste twee jaar.  Juist in deze twee jaren ontdekte ik hoe ik mezelf steeds klein hield, en waar dat aan lag.  Er bleken 5 knelpunten een rol te spelen.
5 knelpunten die iedere ondernemer kent. In deze gratis online workshop neem ik ze alle 5 met je door. Je zult ze tijdens de workshop herkennen. Ik geef je bij ieder knelpunt aan hoe je ze aan kunt pakken. Als jij de 5 knelpunten aan gaat pakken met mijn tips, dan zul jij alsnog die stappen gaan zetten die jij zo graag zetten wil.  Jij bent het succes van jouw bedrijf. En hoe jij omgaat met die 5 knelpunten, bepaalt alles.

Is het bij jou tijd voor verandering? Tijd om die stappen te gaan zetten die jij écht zetten wil?
Schrijf je dan gratis in via de knop hieronder: