Hoe blijf je na de vakantie in de power die je voelt?

Hoe zorg je dat je in je eigen power blijft, zo na de vakantie?

Na de vakantie lijkt het wel (en het is voor de meeste mensen ook écht zo), dat al die ondernemende collega’s van je zich helemaal enthousiast en vol goede moed op hun socialmedia-aanwezigheid storten. Je ziet de gaafste en leukste posts, stories en artikelen voorbijkomen, je leest teksten die jij ook wel had willen schrijven, je hoort audio’s die jij ook wel wilde delen. En precies dat kan ervoor zorgen dat je jezelf gaat tegenhouden. Want die foto’s van jou, ach ja, die zijn toch niet echt … of die tekst die je had geschreven is ook niet echt … (vul zelf de woorden maar in).

In deze live ga ik hierop in. Omdat:

 

  • het eeuwig zonde is als jij je met al jouw enthousiaste energie – die ALTIJD uniek is – laat tegenhouden.
  • je zo de mensen de kans ontneemt om te onderzoeken of jij misschien die match voor ze bent met de expertise die jij hebt.
  • je op deze manier oefent in jouw eigen power te blijven, dat je helpt steeds meer vertrouwen op te bouwen in jezelf, en je helpt het belang van het delen van jouw woorden en materiaal en wat dit kan betekenen voor de mensen voor wie jij dit doet, voorop te stellen.

Contentcreatie vanuit jouw wijsheid en expertise maakt de wereld mooier, en dat kan niet als jij je power afgeeft en op de rem gaat staan …

(De video staat ook in de Facebookgroep van The House of Content)

De 3 manieren die je helpen in je power te blijven zijn:

  • Niet kijken, maar delen voorop stellen – jouw bijdrage doen. Ervan uitgaande dat jouw mensen jouw bijdrage echt wel zien, de mensen die passen bij jou.
  • Als je toch kijkt naar wat anderen doen, vier hun successen dan meteen. Juich ze toe. Jullie werken allemaal aan het mooier maken van de wereld vanuit jouw expertise.
  • Focus je op jouw wereld, met je content bouw jij een wereld voor jouw mensen. Een wereld met een eigen unieke vibe, zet die wereld neer. Weet dat jouw mensen de weg wel vinden naar de wereld – jouw wereld zorgt voor de match. Het gaat om dat je je mensen wil empoweren. En zij kiezen zelf of ze willen blijven én hoe.

Het zijn manieren die ik zelf ook dagelijks toepas. Ik ben lang niet de enige contentcreator, tekstschrijver en schrijfcoach. Ik ben niet alleen in wat ik doe. Als ik de power voel mijn message te delen, dan pak ik die power op, ik hou die vast, ik laad mezelf op en doe wat ik wil doen, doe wat ik voel te moeten doen. Ik heb de 3 manieren in mijzelf verankerd. Geïntegreerd.

De power komt op verschillende momenten. Dat is vaak rond het begin van het nieuwe jaar, na de vakantie en rond verjaardagen. Dat geldt voor veel mensen in het collectief én voor veel collega’s dus ook. Fijn! Want zo geef je samen een nieuwe positieve impuls aan de mensen die die impuls gebruiken kunnen …

Dus; veranker de drie manieren in jezelf. Oefen jezelf erin, om steeds als je die power voelt, erop door te pakken en die messages te delen die jij wil delen …

Ik geloof dat hoe meer vrouwelijk ondernemers dit doen, hun ware message verspreiden – want ik geloof ook dat elke vrouwelijk ondernemer een diepere reden heeft om te doen wat ze doet, hoe meer balans er weer in de wereld kan komen … 

 

masterclass fpf factor marianne canters

Spoedcursus Bloggen

47,00

Wil jij met mij samenwerken? Dat kan. Meld jezelf dan aan voor het House of Content Jaarprogramma, een programma waarin we samen gaan werken aan het positioneren van jouw expertise, jouw betekenis, op een manier die past bij jou. 

Meer over het programma lees je via deze link: House of Content Jaarprogramma. Heb je vragen, stel ze gerust. Stuur me een mail of een dm via Instagram: dat zijn de snelste manieren om contact te hebben!

Gewoon een snelle start maken? Check dan via de afbeelding links de Spoedcursus Bloggen. Met deze input kun je direct aan de slag!

 

Lieve groet, Marianne

 

It is time to make your difference.. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer blogs

Schrijf in en krijg het e-book '22 ideeën om je creativiteit te boosten' cadeau!

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op: