Boek laten schrijven

House of Content en het Jaarprogramma 

 

  • Je maakt (redelijk) regelmatig content voor je bedrijf, maar vindt dat wel lastig. Je zou het toch willen opschakelen en meer in een flow willen doen.
      
  • Je begrijpt dat contentmarketing een manier is om voor meer mensen (oprecht) van betekenis te kunnen zijn en dat het een manier is om jouw bedrijf te laten groeien.

  • Je zou graag een nieuwe stap hierin maken. Waardoor je je bedrijf veel meer kan zien als een onderdeel van je leven dat het leven juist super leuk maakt. Nu zit je te veel in een ‘moet’ gevoel.

     

  • Je durft in de spiegel te kijken, wil graag leren en durft – ook al is het spannend – uit je comfort zone te stappen. Omdat je bereid bent te gaan doen wat nodig is om jouw plafond te doorbreken.
  • Je bent klaar om een nieuw commitment met jezelf aan te gaan. Ook al heb je een drukke agenda. Dat wil je veranderen. Jij wil je agenda gaan leven. In plaats van dat je agenda jou leeft. 

 

Je wil eigenlijk liefst elke dag die échte heerlijke authentieke energie voelen waar je goed op gaat. En die energie in je leven, je marketing en je bedrijf verweven. Op zo’n manier dat de leukste klanten dolgraag willen werken met jou! En jij ongeneerd gaat staan voor wat jij betekent. 

The House of Content is een plek waar je inspiratie opdoet voor je content én voor het vinden van die echte authentieke energie! Is dat niet gaaf? Je kunt al met een gratis account jezelf lekker thuis gaan voelen en sfeerproeven in de Lounge van het huis. The Lounge staat open voor jou.

Als deelnemer van het Jaarprogramma, onderdeel van The House of Content, heb je toegang tot álle kamers. En werken we een jaar lang samen aan jouw contentmarketing, authentieke energie en de dromen en doelen die jij voor ogen hebt. En als je wil kan dat met mijn persoonlijke coaching, live en online.

Via deze link kun je naar het huis en alvast een account aanmaken.

Meer over het Jaarprogramma van The House of Content lees je hier.

Beide linken openen een nieuw tabblad en brengen je naar de website van The House of Content. Als je nieuwsgierig bent of het past, zie ik je graag daar!

Liefs, Marianne