Het is alsof je jezelf tegenhoudt.  

Diep vanbinnen vraag je je af of wat je voor ogen hebt, wel voor jou is weggelegd.  

Om je heen zie je anderen stappen zetten, die jij maar niet lijkt te zetten.

Terwijl je weet dat er meer in je zit.

Maar hoe krijg je dat eruit?

Het antwoord is: de DEEP DIVE.

In de DEEP DIVE ontdek je waar je tegenaan loopt en hoe je dat oplost, zodat het (weer) gaat stromen in je bedrijf!
 

 

 

Haal alles uit je ondernemerschap met de DEEP DIVE.
Schrijf nu in om mee te doen. 

Deep dive cursus ondernemen knelpunten schrijfcoach marianne canters

De Deep Dive is er voor jou

Ook ik liep hier tegenaan. Er zat meer in mij. Wat hield me tegen dit te laten zien?
De stappen van de Deep Dive haalden dat naar boven. En toen raakte alles in een stroomversnelling.

Dat kan ook bij jou. Wat in jou zit, mág naar buiten komen.

In de Deep Dive ga je hiermee aan de slag. De tool die je inzet?
De kracht van schrijven. Voor jezelf.

Jij gaat naar aanleiding van 5 thema’s aan de slag met jou (en je bedrijf). Samen met mij.

Als je deze stap gaat zetten, weet jij welke knelpunten er spelen en hoe je die herkennen én tackelen kunt. Jij en je bedrijf blijven vanaf nu stromen.

 

Hoe fijn is het om in een heerlijke flow te kunnen ondernemen, in een lekkere energie en daardoor werkelijk de stappen te gaan zetten die je voor ogen zag, toen je startte met je bedrijf?
Ik kan je zeggen: het is geweldig.

Perfect om je klaar te maken voor het nieuwe jaar!

Jouw tijd is waardevol. Jij bént waardevol.

Met de Deep Dive Creëer je rust en ruimte in je hoofd, ontdek je waar je vastloopt en hoe je alsnog door kunt pakken. Je haalt het beste uit je ondernemerschap, zodat jij het beste kunt geven aan de mensen voor wie jij je bedrijf bent gestart. 

Je weet waar je het voor doet én laat je niet meer afleiden.
Zelfs niet door alle dynamiek die steeds speelt.

Ondernemen vol enthousiasme en in flow, dat wil jij toch ook? 


In 5 prachtige weken krijg je de beste inzichten die zorgen dat het (weer) gaat stromen.

Deelnemers over de Deep Dive

Erwina Bertou (Kunstbloemist)
Ik herken nu waarom ik soms zo verschrikkelijk stagneer in de ontwikkeling van mijn bedrijf EN hoe ik dat kan doorbreken. Door de schrijfoefeningen vind ik het makkelijker om orde  te scheppen in de chaos die het opzetten van mijn onderneming nu eenmaal met zich meebrengt. Je leert in een paar weken tijd een tool die je gewoon steeds opnieuw in kunt zetten. Maakt niet uit waar je je bevindt met je onderneming en waar je tegen aan loopt, je weet dat je nu iets hebt waar je ALTIJD en STEEDS OPNIEUW op terug kunt vallen.

Rhodee (VA – EvenEef)
Door de Deep Dive heb ik ervaren dat alle ondernemers met dezelfde uitdagingen te maken hebben. Dat die uitdagingen binnen 5 gebieden vallen die door Marianne op een hele overzichtelijk en praktische manier worden uitge”deept”. Daarin heb ik nu grote stappen gezet. Mijn ervaring is dat wat je leert, hoort en ervaart in de Deep Dive, dat kun je op alle aspecten van je leven los laten. Het is een continu proces is. Met de handvatten van Marianne en de inzichten opgedaan tijdens de cursus is er een hele stevige basis gelegd. 

Marianne weet heel goed de universele knelpunten te benoemen waar ondernemers in hun zelfleiderschap tegenaan lopen. Maar het blijft niet bij benoemen alleen 🙂 Zij geeft je hele leuke, praktische en doeltreffende schrijfoefeningen,  om ieder gebied uit de DeepDive aan te pakken en op te lossen.

Kathleen (Opvoedcoach – Opvoeden in Verbinding)
De Deep Dive heeft mij bewust gemaakt dat ook andere ondernemers met dezelfde zaken struggelen. Marianne heeft ze benoemd, waardoor het voor mij makkelijker was om ermee aan de slag te gaan. Je voelt soms vanalles en ik kan er niet altijd woorden aan geven. Ik ben met een aantal thema’s aan de slag te gaan en kijk er ook nu nog regelmatig naar terug, om een ander stukje op te pakken.
Het is enkel aan te raden om mee te doen als je echt met jezelf aan de slag wil, wil/durft sparren met anderen over hetgeen waarmee je worstelt, de confrontatie met jezelf wil aangaan om persoonlijk te groeien en dus ook te groeien in je bedrijf. Stap voor stap op pad.

Daniëlle Davelaar (VA)

Door de Deep Dive heb ik veel meer inzichten gekregen en is mijn hoofd leger. Ik was, nog steeds wel een beetje, een enorme twijfelaar. Door de Deep Dive ben ik gaan opschrijven waar ik over twijfel. Waarom ik erover twijfel en wat mij het brengt als ik iets wel of niet doe. Voor mij ontstaan er nu echt oplossingen op papier en weet ik dat ik bepaalde stappen moet zetten.

Mirjam (Soul Seed Sessions – Coach)
De Deep Dive is een enorme aanrader. Marianne is prettig om mee te werken, en geeft ook heel veel extra tips op zakelijk gebied. Hoe te positioneren, leestips, mindsetdingetjes. Met de vragen van de Deep Dive wordt je door alle aspecten heengeloodst die een rol spelen als je je bedrijf stevig neer wil zetten.

Ik besloot mee te doen aan de Deep Dive omdat het altijd fijn is om mee te gaan in de energie van zo’n cursus en groep. Maar het bracht me veel meer – eindelijk, EINDELIJK zijn mijn structuur en creativiteit met elkaar verbonden. Nu heb ik een werkende structuur voor mijn wekelijkse blogs (ik heb het nog niet hardop gezegd, maar ik publiceer elke vrijdag een nieuwe blog, binnenkort ga ik daar meer ruchtbaarheid aan geven) langs de lijn van mijn programma Soul Seed Sessions. En deze structuur vormt ook de basis voor mijn boek. Met een idee daarvoor loop ik al langer rond, maar ook dat strandde tot nu toe in mijn onvermogen om structuur en creativiteit op een werkbare en stimulerende manier met elkaar te verbinden. Waardoor ik me makkelijk verloor in zijpaadjes en subonderzoeken. Dankzij de Deep Dive heb ik nu een opzet waarin ik EN mijn creatieve ei kwijt kan, EN die voldoende structuur biedt om ervoor te zorgen dat het boek ook echt afkomt.  In elke cursus, ieder programma dat ik tot nu toe volgde heb ik wel iets geleerd, en nu heb ik iets liggen waarmee ik echt voort kan bouwen. Mijn dank is groot!

Je doet het niet alleen.
Je doet het samen met mij en collega-deelnemers in de DEEP DIVE community.

Dat inspireert, motiveert en zorgt ervoor dat je er het beste uithaalt!

Veelgestelde vragen:

Hoeveel tijd kost de cursus mij? 
Voor het schrijven adviseer ik je elke dag even tijd voor jezelf te nemen. De stappen die je daarna gaat zetten zijn helemaal afhankelijk van jou. Jij bepaalt waar je tijd aan gaat geven en hoeveel. De wekelijkse live coachingsessies/masterclasses (6 in totaal met de kick off daarbij) duren ongeveer 45 minuten.

Hoe werkt dat met die community?  
Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep. Daar stel ik 5 dagen in de week een vraag, waarbij je ook een werkblad ontvangt. Die vraag beantwoordt je voor jezelf. Inzichten die je hebt kun je delen in deze community. Zo kun je anderen inspireren en besef je dat je er echt niet alleen voor staat. Heel belangrijk omdat ondernemen soms ook gewoon een beetje eenzaam kan zijn. Ook kun je er je vragen stellen aan mij.

Hoelang duurt de cursus? 
5 weken. Elke werkdag krijg je een vraag. In het weekend niet, want door het dan los te laten werkt het allemaal in je door. 

Wat kan ik in die community?
Hierin kun je inzichten delen, vragen stellen, sparren, en de wekelijkse lives bekijken die je ook weer verder helpen gaan. 

Wat is er na die 5 weken?
Na de 5 weken weet jij steeds opnieuw te herkennen wat er speelt, waar je je tegen laat houden en hoe je dat kunt tackelen, zodat het (opnieuw) gaat stromen en jij je next level in kunt gaan. Door nu met het programma mee te doen, dus vanaf 19 november, maak jij je meteen helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Kan ik de 297 (excl. btw) ook in termijnen betalen?
Natuurlijk. Helemaal geen probleem: stuur mij gewoon een mail en geef het aan. We regelen dat meteen.

 

Het genoemde bedrag is exclusief btw. 
Je kunt veilig betalen via Ideal, Paypal of Bancomat.
Heb je vragen over dit aanbod, bel mij (06-42515104) of mail mij dan ook gerust.
In mijn privacybeleid lees je hoe ik veilig en betrouwbaar omga met je gegevens.

Schrijf in voor Mariannes Mail en laat je gratis inspireren!
Over schrijven, contentcreatie, marketing, ondernemen en lekker leven ...