Laat het voor altijd stromen in je bedrijf
met de DEEP DIVE en schrijf nu in!

Je twijfelt: doe je het allemaal wel goed?
Je bent overwhelmed door alles wat er ligt en alle adviezen die je krijgt.

Je vraagt je af hoe het kan dat je zo je best doet en dat het niet lijkt te stromen.

Diep van binnen voel je twijfel. Is wat je voor ogen hebt, eigenlijk wel voor jou weggelegd?
Om je heen zie je anderen stappen zetten, die jij maar niet lijkt te zetten.
Toch weet je dat er meer in je zit. Maar hoe krijg je dat eruit?

In de  DEEP DIVE gaan we hier aan werken. Samen.
De DEEP DIVE  laat je zien waar je tegenaan loopt en hoe je dat oplossen kunt.
Het is tijd om je volgende stap te zetten!

 De Deep Dive is er voor jou

Ik hoor en ik voel je. Ook ik liep hier tegenaan. En daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik wist dat het anders moest kunnen, juist omdat er meer in me zat. Net als bij jou. En dat mág naar buiten komen.

In de Deep Dive ga je aan de slag met jou. De tool die je inzet? De kracht van schrijven. Voor jezelf.
Jij gaat naar aanleiding van 5 thema’s aan de slag met jou. Samen met mij.

Als je deze stap gaat zetten, weet jij vanaf nu welke knelpunten er spelen en hoe je die herkennen én tackelen kunt.
Jij en je bedrijf blijven vanaf nu stromen.

 

Hoe fijn is het om in een heerlijke flow te kunnen ondernemen, in een lekkere energie en daardoor werkelijk de stappen te gaan zetten die je voor ogen zag, toen je startte met je bedrijf?
Ik kan je zeggen: het is geweldig.

Een ticket voor de Deep Dive is binnenkort verkrijgbaar in het Zomerpakket Combideal  

Jouw tijd is waardevol, je bent waardevol, je krijgt rust en ruimte in je hoofd, je weet waar je het allemaal voor doet én laat je niet meer afleiden.
Ondernemen in flow, dat wil jij toch ook? 


In 5 x 5 dagen de inzichten die je nodig hebt om het weer te laten stromen.


5 weken inspiratie
nieuwe inzichten
nieuwe contacten
NU:
Combideal

 

Zomerpakket Combi-deal komt binnenkort online

 “Marianne geeft je echt handvatten waar je wat mee kan en die je helpen om te groeien. En af en toe is ze de stok achter de deur die ik soms echt wel nodig heb. Want dat is wat Marianne wilt. Dat je het beste haalt uit je zelf. Dat je laat zien wie je bent. En ze haalt ook echt het beste in je naar boven. Dat je expert bent en dat de wereld op je zit te wachten. En dat vertrouwen geeft ze je ook!” Tamara

“Ik weet zeker dat ik zonder Marianne deze stappen niet had gezet! Kortom als jij op zoek bent naar iemand die niet alleen heel veel kennis heeft, maar ook in staat is om je aan het werk te zetten en te inspireren…. dan ben je bij Marianne aan het juiste adres!” Helen

“Dankjewel Marianne, deze vraag had ik net nodig!” Natasja

“… En dank je wel voor je gedegen informatie in de training! Tot de volgende gelegenheid.” Giovanna

“Ik vind dat je het hartstikke leuk doet en brengt. Ik vind je stijl wel heel plezierig, lekker to the point en jip en janneke taal en geen moeilijke of verheven woorden. Ik hou dr wel van.” Janneke

“Zo lief! Dank je wel Marianne. Alle acties die ik nu durf te onderneem komt door jouw input. Ik doe minder outside dan dat ik ontvang, stap -voor -stap meer lef. Ik ben zo blij met je!” Irene

“Ik heb nu wel gezien wat live-video kan doen zeg. Jammer dat het alweer afgelopen is.” Pamela (deelnemer Schrijfchallenge)

“Ik vind het machtig interessant. En wat vind ik je een leuk mens :)” Dorothea (deelnemer Schrijfchallenge) 

“Superrrrr gaafffff 🍀🌸
Vandaag bij Marianne masterclass bloggen gevolgd…. Naast dat ik de training Bloggen & social media volg van Marianne …
Vandaag zijn er zulke mooie deuren open gegaan 🤗 omdat je anders kan kijken en samen met Marianne én andere cursisten gewoon lekker kunt brainstormen .. zo ontzettend fijn dit 🥰 ik ben ongelooflijk blij dat ik geweest ben vandaag 🤩 Marianne .. heel erg dank je wel voor je mega fijne en mooie inzichten, ideeën en input …” Ruby

 “Marianne is iemand die me echt aan het werk zet. Bij haar het Online expert programma gevolgd, Masterclass bloggen en de cursus creatief schrijven. Alle drie hebben ze me geholpen om stappen te zetten voor mezelf en mijn bedrijf. Ben door haar gaan bloggen terwijl ik dacht dat ik dat niet kon. Maar door het gewoon te gaan doen en natuurlijk met de hulp van Marianne, schrijf en plaats ik elke 2 weken een blog. Ze motiveert me met haar story’s en haar live video’s, elke keer krijg ik daar ook weer nieuwe ideeën door die ik kan inzetten voor mijn bedrijf. Dank je wel voor je mooie inzichten, ideeën en inspiratie.” Jolanda

 

Je doet het niet alleen.
Je doet het samen met mij en collega-deelnemers in de DEEP DIVE  community.

Dat inspireert, motiveert en zorgt ervoor dat je er het beste uithaalt!

Veelgestelde vragen:

Hoeveel tijd kost de cursus mij? 
Voor het schrijven adviseer ik je zeker een half uur per dag tijd te nemen. De stappen die je daarna gaat zetten zijn helemaal afhankelijk van jou. Jij bepaalt waar je tijd aan gaat geven en hoeveel.  

Hoe werkt dat met die community?  
Je krijgt toegang tot een besloten Facebook-groep. Daar stel ik 5 dagen in de week een vraag. Die vraag beantwoord je voor jezelf. Inzichten die je hebt kunt je er delen. Zo kun je anderen inspireren en besef je ook dat je echt niet alleen bent. Dat is heel belangrijk omdat ondernemen soms ook gewoon een beetje eenzaam kan zijn.

Hoelang duurt het? 
5 weken. Elke werkdag krijg je een vraag. In het weekend niet, want door het dan los te laten werkt het door in je. 

Wat kan ik in die community?
Hierin kun je inzichten delen, vragen stellen, sparren, en de wekelijkse lives bekijken die je ook weer verder helpen gaan. 

Wat is er na die 5 weken?
Na de 5 weken weet jij de knelpunten te herkennen waardoor je ze ook op tijd kunt tackelen en het kan gaan stromen. 

Het genoemde bedrag is exclusief btw. 
Je kunt veilig betalen via Ideal of Paypal.
Heb je vragen over dit aanbod, bel mij (06-42515104) of mail mij dan ook gerust.
In mijn privacybeleid lees je hoe ik veilig en betrouwbaar omga met je gegevens.