Je twijfelt: doe je het allemaal wel goed? 

Je bent overwhelmed door alles wat er ligt, alles wat er nu in de wereld speelt en alle adviezen die je krijgt.  

Het lijkt er soms op of dat je jezelf tegenhoudt.  

Diep van binnen vraag je je af of dat wat je voor ogen hebt, eigenlijk wel voor jou is weggelegd.  

Om je heen zie je anderen stappen zetten, die jij maar niet lijkt te zetten.
Terwijl je weet dat er meer in je zit.
Maar hoe krijg je dat eruit?

In de  DEEP DIVE gaan we hier aan werken. Samen.
De DEEP DIVE  ontdek je waar je tegenaan loopt en hoe je dat kunt oplossen, zodat het (weer) kan gaan stromen!

 

 

 

Haal alles uit je ondernemerschap met de DEEP DIVE.
Schrijf nu in om mee te doen. We starten 5 januari 2021.
Een topbegin van het nieuwe jaar.

DE DEUREN ZIJN NU GESLOTEN. HOU DE WEBSITE IN DE GATEN WANNEER EEN NIEUWE DEEP DIVE START.

Deep dive cursus ondernemen knelpunten schrijfcoach marianne canters

De Deep Dive is er voor jou

Ik hoor en ik voel je. Ook ik liep hier tegenaan. En daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik wist dat het anders moest kunnen, juist omdat er meer in me zat. Inmiddels is mijn bedrijf in een stroomversnelling geraakt. En dat kan ook bij jou. Wat in jou zit, mág naar buiten komen.

In de Deep Dive ga je aan de slag met jou. De tool die je inzet?
De kracht van schrijven. Voor jezelf.

Jij gaat naar aanleiding van 5 thema’s aan de slag met jou. Samen met mij.

Als je deze stap gaat zetten, weet jij vanaf nu welke knelpunten er spelen en hoe je die herkennen én tackelen kunt. Jij en je bedrijf blijven vanaf nu stromen.

 

Hoe fijn is het om in een heerlijke flow te kunnen ondernemen, in een lekkere energie en daardoor werkelijk de stappen te gaan zetten die je voor ogen zag, toen je startte met je bedrijf?
Ik kan je zeggen: het is geweldig.

Omdat er juist nu van alles speelt dat invloed op jou kan hebben, zet ik de Deep Dive open voor deelname. In 3 termijnen betalen kan ook, mail me even. De Deep Dive start op 5 januari 2021.

Jouw tijd is waardevol. Jij bént waardevol.

Met de Deep Dive Creer rust en ruimte in je hoofd, ontdek je waar je op vast kunt lopen en hoe je juist door kunt pakken. Je haalt het beste uit je ondernemerschap, zodat jij het beste kunt geven aan de mensen voor wie jij je bedrijf bent gestart. 

Je weet waar je het voor doet én laat je niet meer afleiden.
Zelfs niet door alle dynamiek die nu speelt.

Ondernemen vol enthousiasme en in flow, dat wil jij toch ook? 


In 5 prachtige weken krijg je de beste inzichten die zorgen dat het (weer) gaat stromen.

Deelnemers over de Deep Dive

Erwina Bertou (Kunstbloemist)
Ik herken nu waarom ik soms zo verschrikkelijk stagneer in de ontwikkeling van mijn bedrijf EN hoe ik dat kan doorbreken. Door de schrijfoefeningen vind ik het makkelijker om orde  te scheppen in de chaos die het opzetten van mijn onderneming nu eenmaal met zich meebrengt. Je leert in een paar weken tijd een tool die je gewoon steeds opnieuw in kunt zetten. Maakt niet uit waar je je bevindt met je onderneming en waar je tegen aan loopt, je weet dat je nu iets hebt waar je ALTIJD en STEEDS OPNIEUW op terug kunt vallen.

Rhodee (VA – EvenEef)
Door de Deep Dive heb ik ervaren dat alle ondernemers met dezelfde uitdagingen te maken hebben. Dat die uitdagingen binnen 5 gebieden vallen die door Marianne op een hele overzichtelijk en praktische manier worden uitge”deept”. Daarin heb ik nu grote stappen gezet. Mijn ervaring is dat wat je leert, hoort en ervaart in de Deep Dive, dat kun je op alle aspecten van je leven los laten. Het is een continu proces is. Met de handvatten van Marianne en de inzichten opgedaan tijdens de cursus is er een hele stevige basis gelegd. 

Marianne weet heel goed de universele knelpunten te benoemen waar ondernemers in hun zelfleiderschap tegenaan lopen. Maar het blijft niet bij benoemen alleen 🙂 Zij geeft je hele leuke, praktische en doeltreffende schrijfoefeningen,  om ieder gebied uit de DeepDive aan te pakken en op te lossen.

Kathleen (Opvoedcoach – Opvoeden in Verbinding)
De Deep Dive heeft mij bewust gemaakt dat ook andere ondernemers met dezelfde zaken struggelen. Marianne heeft ze benoemd, waardoor het voor mij makkelijker was om ermee aan de slag te gaan. Je voelt soms vanalles en ik kan er niet altijd woorden aan geven. Ik ben met een aantal thema’s aan de slag te gaan en kijk er ook nu nog regelmatig naar terug, om een ander stukje op te pakken.
Het is enkel aan te raden om mee te doen als je echt met jezelf aan de slag wil, wil/durft sparren met anderen over hetgeen waarmee je worstelt, de confrontatie met jezelf wil aangaan om persoonlijk te groeien en dus ook te groeien in je bedrijf. Stap voor stap op pad.

Daniëlle Davelaar (VA)

Door de Deep Dive heb ik veel meer inzichten gekregen en is mijn hoofd leger. Ik was, nog steeds wel een beetje, een enorme twijfelaar. Door de Deep Dive ben ik gaan opschrijven waar ik over twijfel. Waarom ik erover twijfel en wat mij het brengt als ik iets wel of niet doe. Voor mij ontstaan er nu echt oplossingen op papier en weet ik dat ik bepaalde stappen moet zetten.

Mirjam (Soul Seed Sessions – Coach)
De Deep Dive is een enorme aanrader. Marianne is prettig om mee te werken, en geeft ook heel veel extra tips op zakelijk gebied. Hoe te positioneren, leestips, mindsetdingetjes. Met de vragen van de Deep Dive wordt je door alle aspecten heengeloodst die een rol spelen als je je bedrijf stevig neer wil zetten.

Ik besloot mee te doen aan de Deep Dive omdat het altijd fijn is om mee te gaan in de energie van zo’n cursus en groep. Maar het bracht me veel meer – eindelijk, EINDELIJK zijn mijn structuur en creativiteit met elkaar verbonden. Nu heb ik een werkende structuur voor mijn wekelijkse blogs (ik heb het nog niet hardop gezegd, maar ik publiceer elke vrijdag een nieuwe blog, binnenkort ga ik daar meer ruchtbaarheid aan geven) langs de lijn van mijn programma Soul Seed Sessions. En deze structuur vormt ook de basis voor mijn boek. Met een idee daarvoor loop ik al langer rond, maar ook dat strandde tot nu toe in mijn onvermogen om structuur en creativiteit op een werkbare en stimulerende manier met elkaar te verbinden. Waardoor ik me makkelijk verloor in zijpaadjes en subonderzoeken. Dankzij de Deep Dive heb ik nu een opzet waarin ik EN mijn creatieve ei kwijt kan, EN die voldoende structuur biedt om ervoor te zorgen dat het boek ook echt afkomt.  In elke cursus, ieder programma dat ik tot nu toe volgde heb ik wel iets geleerd, en nu heb ik iets liggen waarmee ik echt voort kan bouwen. Mijn dank is groot!

Je doet het niet alleen.
Je doet het samen met mij en collega-deelnemers in de DEEP DIVE  community.

Dat inspireert, motiveert en zorgt ervoor dat je er het beste uithaalt!

Veelgestelde vragen:

Hoeveel tijd kost de cursus mij? 
Voor het schrijven adviseer ik je elke dag even tijd voor jezelf te nemen. De stappen die je daarna gaat zetten zijn helemaal afhankelijk van jou. Jij bepaalt waar je tijd aan gaat geven en hoeveel.  

Hoe werkt dat met die community?  
Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep. Daar stel ik 5 dagen in de week een vraag. Die vraag beantwoord je voor jezelf. Inzichten die je hebt kunt je er delen. Zo kun je anderen inspireren en besef je ook dat je echt niet alleen bent. Dat is heel belangrijk omdat ondernemen soms ook gewoon een beetje eenzaam kan zijn.

Hoelang duurt de cursus? 
5 weken. Elke werkdag krijg je een vraag. In het weekend niet, want door het dan los te laten werkt het allemaal in je door. 

Wat kan ik in die community?
Hierin kun je inzichten delen, vragen stellen, sparren, en de wekelijkse lives bekijken die je ook weer verder helpen gaan. 

Wat is er na die 5 weken?
Na de 5 weken weet jij steeds opnieuw te herkennen wat er speelt, waar je je misschien tegen laat houden en hoe je dat kunt tackelen, zodat het weer gaat stromen.

Kan ik de 247 (excl. btw) ook in termijnen betalen?
Natuurlijk. Helemaal geen probleem: stuur mij gewoon een mail en geef het aan. We regelen dat meteen.

 

Het genoemde bedrag is exclusief btw. 
Je kunt veilig betalen via Ideal, Paypal of Bancomat.
Heb je vragen over dit aanbod, bel mij (06-42515104) of mail mij dan ook gerust.
In mijn privacybeleid lees je hoe ik veilig en betrouwbaar omga met je gegevens.