masterclass fpf factor marianne canters

FPF Factor masterclass

Online masterclass voor vrouwelijk ondernemers die (nog) meer geluk uit hun leven en business willen halen, hun expertise zichtbaar willen ownen en daarmee schaamteloos zichtbaar zijn.

Ik ontwikkelde de FPF Factor die je hierbij elke dag opnieuw behulpzaam gaat zijn. De FPF Factor gaat over het vermenigvuldigen van je FUN, PASSIE en FLOW. Ik vertel je hoe je dit doet in deze masterclass.

Je leven en business volledig draaien op de manier waarop jij het wil (en dat bewust een stap verder brengen). Dat is een heerlijk leven, toch?

Voor een heerlijk leven hoef je geen miljoenen op de bank te hebben staan. En hoef je ook niet kei- en keihard te ploeteren met je bedrijf. Dat is niet waar een heerlijk leven over gaat.

Maar waarover gaat een heerlijk leven dan wel?

Een heerlijk leven is je leven leven en je bedrijf draaien zoals jíj dat het liefste wil. Zonder je hiervoor te generen. Een heerlijk leven is een leven leven en een bedrijf draaien waarbij je voor anderen oprecht van betekenis bent, én voor jezelf.  Een leven waarin je geen concessies (meer) doet aan dromen die je hebt. Een leven waarin je schaamteloos gaat staan voor jezelf, je kennis, je wijsheid, je expertise en wat jij de wereld in wil brengen.

De FPF Factor helpt je 

 • nog intenser genieten van het leven én van je ondernemerschap.
 • je marketing voeren op de manier die jij diep vanbinnen wil.
 • content creëren die van betekenis is en genieten van dat creatieproces.
 • werken met klanten waar jij het meest blij van wordt.
 • trots zijn op wie je bent en wat je doet én dat (zonder gêne) uitdragen. Ook online 😉
 • het heerlijkste werk doen dat je je kunt bedenken, waarin je jezelf helemaal kwijt kunt.
 • nog bewuster (nieuwe) dromen te realiseren.
 • jouw FUN, PASSIE en FLOW in je leven en en bedrijf te vermenigvuldigen tot waar jij wil dat die gaat zijn …
Say no more. Ik doe mee.

Is dat iets waar je vaak aan denkt, en wil realiseren?

Spannend, omdat het soms toch een ‘ding’ is, met zichtbaarheid, met marketing, met wat je allemaal al ziet op social media, met twijfels of je echt wel kunt zeggen en delen wat je werkelijk wil? Een ‘ding’, waardoor je ook soms concessies doet aan (de nog grotere) dromen die je hebt (én dus aan het leven dat je nu liefst zou willen leiden)?

Ik snap het. Maar ik snap ook dit:

Het gaat lekker met je bedrijf, je geniet van je werk, maar je voelt dat je hierin écht een volgende stap wil maken. Je hebt namelijk een mooie message te brengen die belangrijk is. 

Je zou jezelf en je expertise dus meer willen laten zien. Je zou die meer op de voorgrond willen zetten, maar op een fijne natuurlijke manier die echt bij je past. Je kijkt dan ook steeds met bewondering naar hoe anderen dit doen en bent in gedachten zoekende naar hoe dit mogelijk zou zijn voor jou.

Ik snap het omdat ik dat ook zo had.

 Vraag je je af:

Hoe je ervoor kunt zorgen dat je nog meer kunt genieten van het leven én van je ondernemerschap, zonder innerlijke discussies over het laten zien van jouw expertise en het delen van je messages?

Ik geef je de handvatten in mijn nieuwste masterclass: FPF Factor  
Gebruik de FPF factor dagelijks 😊 en alles zal anders gaan zijn …

 

Wie ben ik nou dat ik je die handvatten kan geven?

Eerlijk, ik heb GEEN miljoenen omzet. Ook GEEN tonnen. Ik heb GEEN duizenden klanten die mijn cursussen en trainingen hebben gevolgd.

Maar ik heb wel:

 • van mijn fun, passie en flow mijn business gemaakt. Een business die ervoor zorgt dat ik het leven leid waar ik van geniet. Een leven waarin ik belevingen verzamel, omdat dat onderdeel van mijn FPF factor is. ‘Heerlijk’ is mijn sleutelwoord. Een heerlijk leven dus. En dat dagelijks voelen is al  miljoenen waard.
 • mijn innerlijke discussies en twijfelgevoelens over het laten zien van mijn expertise en delen van mijn messages overwonnen. Zonder gêne deel ik wat ik voel dat belangrijk is voor mijn mensen op dat moment.
 • de leukste klanten, die met me lachen en ook gewoon tranen laten komen als dat nodig is. Net zoals ik dat doe. Want ik ben niet beter, hoger, meer of anders dan zij zijn. Ik begrijp waar ze mee dealen omdat ik het ken. We zijn écht dezelfde mens.
 • de mooiste klanten, die ik steeds verder zie groeien in de rol die zij vanuit hun hart in willen nemen en de boodschap die zij de wereld (en zichzelf ;-)) te brengen hebben. En ik zie hoe zij dit meer en meer vormgeven op de manier die past bij hen …
 • waardevolle relaties met deze klanten, ze blijven langere tijd werken met me of keren na even weer terug met de woorden: ‘Ik mis je gewoon …’
 • de gaafste (creatie)projecten, waar ik vroeger al van droomde. Denk aan boeken schrijven in opdracht (van mijn kinderboek ‘Het Geheim van het verdwenen Katoenpad’ verschijnt nu de tweede druk) tot de leukste reportages maken voor toeristen over de omgeving waar ik woon …  😉
 • drie bedrijven opgebouwd, die alle drie aansluiten op wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik van betekenis wil zijn. Waarvoor ik een prachtige visie heb die ik stap voor stap ten uitvoering breng.
 • een prachtig jaarprogramma gebouwd, dat bestaat uit zo ongeveer alle trainingen en cursussen die ik in de loop der jaren ontwikkelde en verkocht. Afgestemd op de vragen die ik van ondernemers kreeg zoals jij, gecreëerd vanuit mijn jarenlange schrijf- en tekstervaring (ik zeg het expres zo). In dat programma denk ik met jou, je expertise en je bedrijf mee over hoe jij jouw expertise zichtbaar maakt: wat ik het liefste doe! Ik zie al heel snel kansen én ideeën en help je ze daadwerkelijk te pakken om tot stand te laten komen – op de manier die bij je past en die je gelukkig maakt. Een jaarprogramma waar ik écht trots op ben.

Ik vond mijn formule voor een heerlijk leven en die formule helpt jou ook.
Ik leef mijn leven en draai mijn bedrijf vanuit mijn FPF-factor. Die helpt mij mijn expertise zonder gêne te laten zien.
In de nieuwste gratis masterclass vertel ik hoe, zodat jij die kunt toepassen voor jou!

Ja, ik wil die factor leren kennen en schrijf me nu hieronder in:

Say no more. Ik doe mee.

Dit is voor jou als je al langer onderneemt, maar voelt dat je die volgende stap zetten wil, waar je al wat langer aan denkt.

Dit is voor jou als je klaar bent met al die (marketing)regels die jou vertellen wat je  NIET GOED DOET en die je vertellen HOE JE HET WEL MOET DOEN. Als je klaar bent met het kijken naar anderen die al doen wat jij wil doen. You want to play it by your own rules … en je wil het gewoon gaan DOEN.

 

I hear you. ieder mens is uniek. En dus werkt niet alles wat je hoort, ziet en leest op social media voor jou hetzelfde als voor een ander. Je mensen willen juist jouw uniekheid zien.  

 

Daarom deze formule. Ik deel de formule en jij vult hem voor jou in.
Dat is namelijk hoe jij kunt realiseren wat jij realiseren wil.

Voor een heerlijk leven hoef je geen miljoenen op de bank te hebben staan. In mijn ogen is dat ook niet waar een heerlijk leven per se om gaat.

Je leven leven en je bedrijf draaien zoals jíj dat het liefste wil. Op een manier waarop je voor anderen oprecht van betekenis bent. Zonder concessies te doen aan dromen die je hebt. 

(En denk jij nu: niet miepen, wees tevreden met hoe het nu is, je hoeft echt niet groter te dromen het gaat toch al goed genoeg … terwijl je diep vanbinnen WEET dat het toch tijd is voor een volgende stap … dan is inschrijven een must!)

Ik vertel je in de FPF-factor Masterclass hoe deze factor ervoor kan zorgen dat je je bedrijf verder kunt vormgeven en draaien zoals jij het wil én jouw heerlijk leven intensiveert. En met trots je expertise laat zien.

Ik heb er gruwelijk veel zin in en zie je graag in de Masterclass!

Liefs, Marianne