Je boek laten schrijven

Dat kan op 2 manieren: ik schrijf deze voor je onder mijn naam of als ghostwriter, onder jouw naam. Je boek wordt op een professionele wijze geschreven. Dat scheelt jou heel veel tijd en eventuele frustratiemomenten.

Een boek laten schrijven: dat scheelt een bult tijd!

 

Boek in opdracht

De geschiedenis van je bedrijf of je biografie laten schrijven: twee voorbeelden van redenen om een boek in opdracht te laten schrijven. Zo schreef ik in opdracht van de Stichting Vrienden van Teun Gijssen, de kunstbiografie van de Eindhovense paradijsvogel Teun Gijssen. Ook bracht ik in een boek de geheime historie van herensociëtiet Amicitia in beeld (exclusief geschreven voor de leden van de sociëteit). In 2018 verscheen het kinderboek ‘Het geheim van het verdwenen Katoenpad’, geschreven in opdracht van de gemeente Geldrop-Mierlo, om daarmee een belangrijk deel van de historie levend te maken bij  kinderen én toeristen.
Sem Het geheim van het verdwenen Katoenpad liggend-min

Ghostwriting

Je kunt ook je boek laten schrijven door mij, waarbij gewoon jouw naam op de kaft komt te staan. Eigenlijk schrijf je het dan ook zelf, want het komt allemaal uit jouw hoofd. Alleen breng ik je verhaal, of de kennis die je wil delen, over op papier. Ik doe dat op zo’n manier dat je lezers, en dus ook jij, daar echt heel erg blij van worden. En ik schrijf het alsof je het zelf geschreven hebt. 

Mensen kiezen voor een ghostwriter als ze het echt te druk hebben om het zelf te schrijven. Of als ze steeds vast komen te zitten en gewoon niet vooruitkomen. Of als ze gevraagd is een boek te schrijven, maar het niet willen doen; omdat schrijven simpelweg hun ding niet is.

Het mijne is het wel: ik word er dolgelukkig van en help je daarom heel erg graag.

 

Maatwerk

Het laten schrijven van je boek is zo’n maatwerkproces, dat ik pas een prijsvoorstel kan doen nadat we elkaar gesproken hebben.

De kosten voor het laten schrijven van je boek zijn vooral afhankelijk van de hoeveelheid en de kwaliteit van het materiaal waar ik uit kan putten. Is er al veel materiaal voorhanden of plannen we interviews in? Wat is de kwaliteit van het materiaal dat er al is?

Wil jij je boek door mij laten schrijven of overwegen of dat een optie is? Maak dan een afspraak. Ik spreek graag vrijblijvend alles met je door zodat jij een goede keuze kunt maken.
Bel 06-42515104 of stuur een e-mail.

Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: