Jouw rol in je 2021-plan

Jouw rol in je 2021-plan

Heb jij je plan al klaar voor volgend jaar? En heb je dan ook al eens goed nagedacht over jouw rol daarin? Want je kunt als zzp’er mooie plannen maken, maar als jij je rol niet in die plannen pakt, dan is de kans dat ze succesvol verlopen natuurlijk ook wat klein.

Jij bent het succes van je bedrijf, dat is het statement dat ik steeds opgooi. Waarom? Als zzp’er ben jij aanspreekpunt voor je klanten, voer jij je werk uit, doe je de administratie, ben je de marketeer, socialmediamanager en tekstschrijver, en zo zijn er nog rollen meer.

Het is dus van belang om in je plan ook goed te kijken naar wat realistisch is. Wat kun je daadwerkelijk voor elkaar krijgen? We zijn nogal eens geneigd om meer plannen te hebben dan we uit kunnen voeren. Want we lopen over van ideeën misschien. Maar ook tijd kan ervoor zorgen dat het uitvoeren niet lukt (speaking from experience op het moment), en er kunnen nog andere zaken zijn. Want is het doel van je plan wel helder genoeg? Draagt het bij aan je droom?
Zijn er misschien wat zaken die spelen binnenin jou, die ervoor kunnen zorgen dat je het spannend vindt bepaalde acties in gang te zetten? En rem je jezelf daardoor misschien zelfs af?

Wow, als je dit zo leest, dan kan het best zijn dat je even schrikt. Want ja, dat succes van dat plan, ligt in jouw handen nietwaar? Jij bent het succes van je bedrijf én dus van je plan!

Komende dagen geef ik de gratis online workshop ‘Jij bent het succes van je bedrijf’ dat over dit onderwerp gaat. Je krijgt inzichten in de rollen die je allemaal hebt, waar je tegenaan kunt lopen wat je afremt en hoe je dit alles juist anders op kunt pakken, zodat je van je plan en je bedrijf, dat succes kunt maken.

Wacht niet langer en schrijf je nu in:

Ik schrijf me in voor jij bent het succes van je bedrijf.

Lieve groet, Marianne

PS: De reden waarom ik deze workshop heb ontwikkeld heeft alles te maken met mijn eigen learnings. Ik leerde de inhoud van top-ondernemers die ik volgde en met wie ik werkte. Zij liepen en lopen tegen dezelfde dingen aan als jij en ik. Wat ik van hen heb geleerd is wat ervoor heeft gezorgd dat mijn bedrijf beter is gaan lopen dan ooit. In dit coronajaar zelfs.
Natuurlijk vertel ik je ook meer daarover. Nogmaals: wacht niet langer en schrijf in. Pak je rol in jouw plan. (En heb je nog geen plan? Dan is meedoen essentieel: er is maar een reden dat dat plan er nog niet is. Omdat jij het nog niet hebt gemaakt. En lieve ondernemer, jij bent het succes van je bedrijf, én dat plan …)
Ja, ik doe mee!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ContentClass 28 januari; Inspirerende teksten schrijven

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Orde brengen in ideeën

Orde brengen in ideeën

Orde brengen in ideeën Als je eenmaal op de frequentie zit waar de contentideeën om de haverklap binnenvallen, dan kan dat best overwhelming zijn. Zoveel ideeën om in content uit te werken, maar so little time. Maar goed, je schrijft ze allemaal op. En wat dan? Ik...

Pit in je blog

Pit in je blog

Pit in je blog Hoe zorg je ervoor dat je pit in je blog krijgt? Niemand leest een lang blog helemaal door zonder dat het pit heeft. Wat is pit? Voor mij betekent pit dat het blog steeds opnieuw iets in de lezer raakt, waardoor hij echt door wil lezen. Iets wat steeds...

Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: