Oprecht en voluit van betekenis zijn. Niet (meer) zomaar wat roepen op je socials. Niet (meer) zomaar wat doen in de hoop dat het werkt. Jij hebt namelijk iets te brengen wat de wereld van jouw mensen voor altijd verandert. 

En precies daarom bestaat dit traject:

Meaningful Marketing

Marketing van betekenis;  1 op 1 traject (9 maanden)

Wachten is geen optie,

de wereld heeft nu behoefte aan ondernemers zoals jij …

Proberen en afwachten is geen optie meer. Het is nu de tijd. Dé tijd om neer te gaan zetten wat je al veel langer diep vanbinnen ambieert. Spannend? Inderdaad. Want dit is een nieuw level. En dit nieuwe level vraagt nu bijna dagelijks om jouw aandacht: het wil dat je (marketing)stappen zet buiten de comfort zone.
Alles in jou roept dat je bereid bent om dit aan te gaan
. Hoe spannend ook. 
Het is tijd om neer te zetten wat bedoeld is voor jou om neer te zetten.

Precies dit is wat je gaat doen met Meaningful Marketing. Een individueel traject waarbij ik je dat level in leidt. Dat level waarop jij eindelijk op die manier van betekenis gaat zijn, zoals je zo graag wil.

Dat doe ik niet alleen. Ik zet hierbij mijn netwerk van professionals in.
Precies de profs die jij nodig hebt.

De wereld gaat jouw betekenis zien, voelen er ervaren.

Makkelijke Marketing schrijfcoach ondernemers marianne canters

Meaningfull Marketing is een 1 op 1 traject, waarin we:

 • het unieke strategische (marketing)plan maken en uitvoeren, dat het doel bereikt dat jij voor ogen hebt
 • je internal story van betekenis mega helder maken in tekst en beeld door het te vertalen in meaningful messages
 • alle andere (multimediale) tools die nodig zijn niet alleen ontwikkelen, maar ook lanceren
 • de wereld jouw authentieke boodschap laten zien, op zo’n manier dat jouw mensen nog maar één ding willen. En dat is werken met jou.

We doen dit alleen als je er klaar voor bent. 
En dat is wanneer je vanbinnen voelt dat deze tekst geschreven is voor jou. Wanneer je weet dat er vanbinnen al langer iets roept. Je bent er klaar voor, want tegelijk ben je klaar met hoe het nu allemaal loopt. Het is tijd voor een nieuw level. 

Na Meaningfull Marketing

 • heb jij dat plafond dat je nu steeds voelt, doorbroken
 • ben je online zichtbaar als een pro
 • heb jij je expertise volledig omarmd omdat dát nodig is om oprecht van betekenis te kunnen zijn
 • ben je trots op waar je staat en wat je hebt bereikt
 • ben je de authentieke inspiratiebron die je wil zijn
 • laat je je niet meer tegenhouden als je nieuwe mogelijkheden ziet 
 • wordt de wereld verrast met jouw meaningful messages, en
 • zijn jouw mensen dankbaar dat je deze stap hebt gezet; ze willen ze graag met je werken. 

Wil je weten of dit traject iets is voor jou? Plan dan een vrijblijvende call met mij in.

Passen we bij elkaar?
Dan gaan we meteen van start …

zodat jij kunt doen wat bedoeld is voor jou om te doen

 

Meaningful marketing

 

Elke maand een 1 op 1 bij mij op locatie – of via Zoom – ad hoc advies via app, telefoon of hoe jij het op dat moment nodig hebt. Aan de hand van jouw doelstelling ontwikkelen we een strategisch (content)marketingplan, zetten we op wat nodig is om op te schakelen (dat kan je website zijn, een funnel, foto’s, huisstijl, maar ook een opstelling, hypnosesessie, enzovoorts). Ik kijk gedurende 9 maanden met je mee, lees met je mee, evalueer, analyseer en zet je op scherp. Je leert schrijven als een pro: teksten die jouw betekenis dragen en die jouw mensen nodig hebben om klant bij je te worden. Je gaat je missie en je business embodyen. 

Meaningful Marketing is er voor coaches, lichtwerkers en andere ondernemers die wéten dat ze een diepere missie hebben en daarom graag de middenmoot willen ontstijgen.

Dit is een high end traject. Dus ik ga je niet laten fladderen, maar we gaan gericht aan de slag. In 9 maanden tijd is jouw business compleet next level gegaan, met heel je hart gedragen door jou. Dus ook jij gaat dat next level in. Het level waarop jij zo graag van betekenis wil zijn.

Jouw investering voor deze 9 maanden: 8888 excl. btw. (In termijnen is mogelijk.)

9 maanden traject

We werken 9 maanden samen aan je complete marketing en zetten extra professionals in waar nodig: denk aan fotografen, videoexperts, funnelbouwers, enzovoorts.
Afhankelijk van jouw unieke strategische plan natuurlijk. Daar waar het niet flowt, waar je voelt dat je jezelf of dat iets je toch nog tegenhoudt, gaan we ook stappen zetten. Met de professionals die hierbij passen. Die ook komen uit mijn netwerk. Omdat dit er ook bij hoort. Iets wat ik aan den lijve heb ervaren. (En nog steeds zelf graag inzet voor mijn eigen persoonlijke en businessgroei.)  

Het is tijd om die stap te zetten

Dat nieuwe level in, waar je oprecht van betekenis bent.

Makkelijke Marketing Marianne Schrijfcoach

Het is tijd om die stap te zetten

Dat nieuwe level in, waar je oprecht van betekenis bent. 

Voor wie?

Dit 1 op 1 traject is voor die ondernemers die grootser willen. Die meer mensen willen bereiken. Die voor meer mensen oprecht van betekenis willen zijn. Die iets speciaals neer willen zetten in de wereld. Die dit vanbinnen voelen. Die dit als een roeping voelen.
Die het spannend vinden die roeping te volgen, maar die nu aan willen én durven gaan. Nu, omdat ze straks niet terug willen kijken en denken: ‘had ik het maar gedaan’.

Hoe mooi zou het zijn om eindelijk neer te zetten waar je van droomt? Niet meer meer te prutsen in te kantlijn en op te kijken naar anderen die het wel al hebben opgepakt? Hoe mooi is het om naast hen te kunnen gaan staan? Met jouw expertise? Waarmee jij oprecht van betekenis bent?
Fantastisch mooi. En met dit traject maak je dat mogelijk.