Marketing? Wat een geploeter

Marketing? Wat een geploeter!

Heb jij dit gevoel regelmatig? En vind je het lastig om online zichtbaar te zijn én te blijven? Omdat je niet weet wat je moet delen, omdat je twijfelt of ze wel op jou zitten te wachten, omdat je twijfelt of je wel goed genoeg bent in wat je doet …

Je doet van alles, maar er verandert niets

Het kan de zijn reden waarom je misschien wel blijft leren door allerlei gratis cursussen te volgen, maar er verder niets mee doet. En precies dit is misschien wel een van de hoogste drempels die je moet nemen. Het volgen van die trainingen geeft een goed gevoel. Yes, je doet iets. Maar daarna … laat het je het los. Misschien doe je een paar keer iets op Facebook, maar dat was het dan. De drempel die misschien wat verlaagd was, of zelfs weg, is gewoon weer waar die was. De hoogste drempel die je voelt is het daadwerkelijk toepassen van wat je leert.

Ja, als dit herkenbaar is voor jou, dan is marketing inderdaad echt een geploeter. Hopend alsnog de gouden formule te vinden, ploeter je door. En er verandert eigenlijk helemaal niets.

Is dat wat je herkent?

Dan moet je weten dat dit helemaal niet nodig is. En dat je marketing gewoon fantastisch leuk kan zijn. Door alleen al je focus te verleggen.

Verleg je focus

Wanneer je meedoet met de interactieve training Makkelijke Marketing (dus niet zomaar een online programma) ga je die focus verleggen. Je leert marketing voeren vanuit een flow.
En flow is waar de fun is. Waar je geniet. Waar je weinig effort hoeft te geven, omdat je graag wíl. Flowmarketing is waar je centraal gaat stellen: hoe jij van betekenis kunt zijn voor jouw (toekomstige) klanten. En ik heb het niet over: hoe kan ik zo goed mogelijk verkopen? Nee, ik heb het over: hoe kan ik wat ik te bieden heb nú al delen met de mensen die ik zo graag wil helpen met mijn bedrijf? Zonder dat ze mijn klant zijn?

Weet je dat je wanneer je vanuit die energie deelt, je veel meer aantrekkelijk wordt voor die mensen? Waardoor zij uiteindelijk toch graag willen werken met jou?
En weet je dat je wanneer je vanuit deze energie deelt, je je direct onderscheid van al die anderen in je branche?

Bij flowmarketing zet je de mensen centraal, die mensen die jij het liefste helpt. Daarnaast doe je waar je goed in bent. Dat zet je in je marketing op in. Jouw expertise dus. Jouw talenten. Jij zoals je bent.
Niet zoals je denkt dat je moet zijn. Of op een bepaalde manier omdat je begrepen hebt dat dat zo moet. En dat dat dan de manier zoals het zou werken.

Dat kost veel te veel energie, terwijl je die juist zo nodig hebt. Je wordt er namelijk niet vrolijk van. Het brengt je niet waar je op hoopt.

Dit, lieve ondernemer, is dus ook niet nodig.
Het kan (en mag) echt helemaal anders gaan. Marketing voeren hoeft geen ploeteren te zijn.
Je marketing doen vanuit flow is fun, en dat is ook wat jouw (toekomstige) klant bij jou voelt.

Vanaf 25 februari start de interactieve Makkelijke Marketing-training.
13 weken lang trekken we met elkaar op en kijk en denk ik met je mee.
Vandaar ook dat die interactief is. Ik ben namelijk betrokken bij wat jij neer wil zetten, bij wat jij wil betekenen voor jouw mensen.

Wil je eerst een idee krijgen en een gevoel bij wat Makkelijke Marketing kan betekenen voor jou en welke positieve, energieke verandering het brengt? Schrijf je dan in voor de GRATIS online workshop Aantrekkelijk voor nieuwe klanten. Ik geef je dan al verschillende belangrijke inzichten en tools die je ‘aan’ zullen zetten. Je gaat dan al voelen hoe flowmarketing voelt.

JA, ik doe mee!

Ik hoop je bij mij te mogen zien!

Lieve groet, Marianne

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Energie en je business

Energie en je business

Energie en je business Als je mij al langer volgt, dan weet je dat energie een onderwerp is waar ik veel mee bezig ben. Om verschillende redenen. Ik neem het onderwerp zelfs mee in mijn trainingen en coachings, omdat ik het zo belangrijk vind. Het is namelijk jouw...

Mariannes Mail: bloedeerlijk over ondernemen en het leven, over marketing en over schrijven. Ontvangen? Schrijf je dan meteen in:

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op:

Doe gratis mee met de online workshop 'Jij bent het succes van je bedrijf'
en ontdek hoe jij ervoor zorgt dat je jezelf niet meer afremt!