Masterclass Bloggen: hoe schrijf je een topblog?

  • Bloggen. Je dacht er al vaker over na. Maar, waar zou je over moeten schrijven dan? En hoe schrijf je het blog zo dat het ook nog zo leuk om te lezen is, dat het helemaal gelezen wordt en dat het doel bereikt?

Dit zijn voorbeelden van vragen waar elke ondernemer die aan bloggen denkt, over struikelt. Maar jij niet. Je leert het allemaal in de Masterclass Bloggen.

In deze masterclass bloggen:

wat is een goed blog marianne canters tekstgericht tekstschrijver eindhovenga je ontdekken welke onderwerpen specifiek voor jouw (toekomstige) klanten van belang zijn én leer je hoe je lekker leesbare teksten schrijft waar de lezers ook nog blij van worden. Teksten waardoor ze graag met jou aan tafel gaan zitten, met jou willen samenwerken of bij jou willen winkelen.

Het is nu echt de tijd om te gaan starten met bloggen of om door te pakken op wat je eerder misschien ooit begonnen was. Door te bloggen leg je een basis, een online basis, voor je bedrijf. Vanuit die basis kun je  je hele marketing oppakken en je bedrijf verder uitbouwen. Vanuit het bloggen gaan jouw toekomstige klanten jou zien en ervaren als expert. En dat ben je, dus dat mag je ook laten zien. Google helpt je hier dan ook nog een handje mee. 

Spannend? Misschien.

Leuk? Meer dan dat. Als je eenmaal de smaak te pakken krijgt en je ziet de resultaten, dan is het geweldig. Ik kan het je echt beloven.

Dus: ben jij er klaar voor om het bloggen goed op te pakken? Ben jij er klaar voor om jezelf en je bedrijf te laten zien? Ben jij klaar om te groeien als expert? Geef je dan vandaag nog op voor deze Masterclass Bloggen!

JA: ik doe mee!

Wanneer: september 2019 – datum volgt z.s.m.

Locatie: De Keukentafel, Bogardeind 71a te Geldrop

Aanvang: 09.00 uur

Einde: 16.30 uur

Deelname: 147,- (excl. btw), inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee, lekkers en oefenmateriaal.

Maximum aantal deelnemers: 10 personen

Meedoen? Stuur mij een e-mail en ik reserveer meteen je stoel.

Klaar om jezelf als die expert te laten zien?
Meld je dan nu aan voor de Masterclass Bloggen van 3 juli aanstaande.

JA: ik doe mee!

“Actief bezig zijn met je blog. Direct concrete feedback krijgen, ook van de andere deelnemers. Op een ontspannen locatie in een gemoedelijke sfeer. Echt een goede dag.”
Tonnie Scheepers – Duurzaamheidsadviseur (starter)

“Ik had de basis van het bloggen al meegekregen vanuit het online expertprogramma. Deze masterclass heeft het voor mij nog verder verdiept en uitgebreid. Ik vond het meest waardevol dat we echt aan de slag zijn gegaan en dat we ook elkaar feedback konden geven. Erg inspirerend.”
Helen van Rijn, HelenHelpt

“Deze masterclass heeft me duidelijke handvatten gegeven om goede, informatieve en gestructureerde blogs te schrijven en ermee zichtbaar te worden in Google. Het heeft me aangezet om tekstueel creatief te denken.” Marie-José van der Cammen, Visual Concepts

JA: ik doe mee!

Heb jij het idee dat bloggen je te veel tijd kost en te weinig oplevert? Dat je uren en uren aan het schrijven en publiceren bent en er helemaal niemand op afkomt? Begrijp ik helemaal. En ik zal er niet om liegen, je moet het bloggen echt even in de vingers krijgen. Maar iedereen kan schrijven. Jij dus ook. Er zijn fijne trucjes voor die ik jou in de masterclass heel graag vertel.
En waar ik ook niet om lieg is dat bloggen niet per se meteen je omzet gaat verdubbelen. Bloggen kun je zien als trainen. Zoals je traint om zwemkampioen van je dorp te worden, kun je ook trainen voor je marketing en in het opbouwen van je expertstatus, want dat is wat je doet.
En serieus, ik heb er echt klanten bij die in de eerste drie maanden niet alleen nieuwe potentiële klanten aantrekken, maar ook nieuwe klanten krijgen:

Ik kreeg veel nuttige tips, die ervoor gezorgd hebben dat ik nu, 3 maanden later, vol zelfvertrouwen alleen verder kan. Ik schreef in de afgelopen weken 12 blogs en haalde daar maar liefst 7 nieuwe klanten uit!”
Monique Tenback (Esther de Jong) – Mosense (VIP-traject).

Schrijf je in voor de masterclass van 3 juli bij mij aan de Keukentafel en leer hoe je met jouw kennis al wezenlijk verschil maken kunt.

JA: ik doe mee!

Ik zie je heel graag op 3 juli!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Gratis e-book om je creativiteit te boosten

gratis e-book marianne canters schrijfcoach blogexpert
Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: