Masterclass Bloggen

Leer in één dag HIGH QUALITY blogs schrijven.

Blogs schrijven die er écht toe doen. Die verschil maken. Die doel bereiken. Die laten zien dat jij de expert bent waar de mensen moeten zijn.
 

Op unieke wijze krijg je in de ochtend tientallen ideeën voor onderwerpen waar jij over bloggen kunt, specifiek voor jou en jouw publiek.

Genoeg content-ideeën om op door te pakken na de Masterclass.

In de middag ontvang je een uniek bouwplan voor je blogs, waarmee jij met gemak de fijnste teksten leert schrijven. Je gaat schrijven én publiceren.

Na de Masterclass schrijf en publiceer jij steeds opnieuw blogs die van jouw lezers klanten maken.

Samen aan de Keukentafel

Je bent welkom op een van mijn favoriete plekken: de inspirerende Keukentafel in Geldrop. Een intieme locatie waar je en je collega-deelnemers je meteen thuis voelen. Een plek waar de lunches diezelfde ochtend vers worden bereid. Maar waar ook ander lekkers en onbeperkt koffie en thee zorgen dat je innerlijke mens van voldoende energie wordt voorzien.

Extra masterclass in november

De Masterclass Bloggen geef ik nog 1 keer dit jaar, en wel op vrijdag 1 november. Van 09.30 tot plm. 16.30 uur.
Er is plek voor 8 personen.
De Keukentafel in Geldrop is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en via de snelweg.

Meedoen? Regel je deelnameticket meteen.
Je kunt je vanaf nu inschrijven:

Klik hieronder op de Masterclass naar jouw keuze. Vervolgens kom je in de winkel waar je je deelnameticket meteen kunt regelen. Je betaalt via Ideal. De bevestiging van je betaling is je deelnameticket: ik krijg daarvan ook meteen bericht en bevestig dit binnen 24 uur nog eens extra aan jou, zodat je zeker weet dat het goed is gegaan.

Ik heb er heel veel zin in je te ontmoeten en met je aan de slag te gaan.
Ik zie je graag dan!