Masterclass Bloggen

Leer HIGH QUALITY blogs schrijven.

Blogs schrijven die er écht toe doen. Die verschil maken. Die doel bereiken. Die laten zien dat jij de expert bent waar de mensen moeten zijn. Dát zijn high quality blogs. 

De masterclass Bloggen bestaat uit 2 delen.

In deel 1 leer je hoe je het schrijfproces aanvliegt. Waar moet het over gaan? Waar let je op bij het schrijven? Hoe begin je? En hoe weet je of wat je schreef wel goed genoeg om te publiceren? En wat als je hebt gepubliceerd, wat dan? 

In deel 2 leer je hoe je een goed blog opbouwt. Er zijn miljoenen blogs geschreven, maar niet ieder blog is High Quality. Wat is bijvoorbeeld een goede titel? Hoe rond je een blog goed af? Na het volgen van dit deel, weet jij hoe je een blog schrijft dat doel bereikt. 

Je ontvangt een uniek bouwplan voor je blogs, waarmee jij met gemak de fijnste teksten schrijft. Na de Masterclass Bloggen sta je aan: je gaat schrijven én publiceren. Na je deelname schrijf en publiceer jij steeds opnieuw blogs die van jouw lezers klanten maken.

 

Vanuit huis

De masterclass geef ik live in een besloten Facebookgroep.  Omdat het live is, kun je meteen je vragen stellen. Bij de Masterclass ontvang je een bouwplan en andere werkbladen die je helpen bij het schrijven van High Quality blogs.  

 

 

Online Masterclass 

 De datum voor de online masterclass Bloggen wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ik heb er heel veel zin in je online te ontmoeten en met je aan de slag te gaan.

Ik zie je graag dan!