Bloggen en social media

Breng jezelf en je bedrijf online onder de aandacht van jouw (toekomstige) klanten, met het online expertprogramma Bloggen en social media. 

Bruis! Jij bent de expert …

Met dit programma leer je hoe je je online profileert. Op een manier die bij jou past, dus gewoon waar je je goed bij voelt. En alleen al dat trekt je publiek naar je toe. En wanneer je dan ook nog gaat laten zien welke kennis jij allemaal in huis hebt, dan word jij de expert waar jouw klanten graag naartoe willen gaan. 
Als jij daar klaar voor bent, heb ik hét pakket dat jou daarbij helpt: het online expertprogramma Bloggen & Social Media. 
$

ontdek waar jouw expertise exact ligt; 

$

leer hoe je je expertise succesvol en op een natuurlijke manier laat zien op je website en op je social media;

$

ga je kwaliteiten, kennis en wijsheid openlijk omarmen, en

$

laat de expert in jou in volle kracht groeien.

Vol trots en geheel op jouw unieke wijze leer je je expertise te laten zien. En dat zorgt dat er nieuwe deuren opengaan …

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Met online coaching

Dit programma is een online programma mét coaching. Via een besloten Facebookgroep, met  persoonlijk feedback op je vragen, en op je geschreven blogs. Aan het einde van dit programma kunnen we in een coachingsgesprek via Facetime of Skype, de puntjes op de i. Of je komt een dag bij mij werken aan je bedrijf. 

Hoe werkt het?


Je ontvangt 10 weken achter elkaar op maandagochtend een hoofdstuk met verschillende opdrachten in je mailbox. Je formuleert je doelstellingen, je ideale klanten, je bepaalt je strategie, je maakt je contentkalender, je schrijft en publiceert blogs en ontwikkelt je activiteiten op social media.

KIJK HIER VOOR DE INHOUD

Nadat je alle modules hebt doorlopen en de oefeningen hebt gedaan, kun jij doelgerichte en pakkende blogs schrijven, passend bij jouw bedrijf en je klanten; weet je hoe jij je social media hierbij in kunt zetten, en blijf je jezelf steeds verder ontwikkelen als de expert voor jouw (toekomstige) klanten.

Ik geef je wekelijks veel actuele en waardevolle informatie, opgebouwd vanuit meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemerschap, 2 goedlopende bedrijven en meer dan 20 jaar schrijfervaring.

 

Laat zien dat jij de expert bent!


Wil jij leren hoe je jezelf als expert online in beeld kunt brengen, op een manier die bij jou en je (toekomstige) klanten past? Wil jij groeien met je bedrijf? Wil je steeds meer klanten kunnen helpen bij het oplossen van hun problemen door jouw passie in te zetten? Door vooral te doen waar je goed in bent en dat op een natuurlijke wijze aan je (toekomstige) klanten te laten zien? 

Wil jij genieten van je ondernemerschap en groeien als expert? 

Wacht dan niet langer, zet nu die stap en ga voor groei!

 

Het is tijd om jouw expertise met de wereld te delen!

Het was een echt gave Bruisdag, met veel coole aha-momenten. Bloggen, Vloggen, samen naar ieders eigen doel toewerken. De sfeer was hartelijk, ontspannen en to the point. De Lunch was kleurrijk en erg lekker!

Frances Bakermans (Zwitserland)

Umarmungstherapie

Samen met mijn compagnon en collega Frank Davits een blog cursus gevolgd bij Marianne. Wij waren van mening dat wij zelf niet konden schrijven en Marianne heeft ons vrij eenvoudig laten zien hoe je dit aanpakt. Inmiddels hebben wij diverse blogs geschreven en gaat het steeds beter. Het fijne van Marianne is dat zij ook nog ondersteuning geeft na de cursus. Hierdoor krijg je nuttige feedback op de teksten die je geschreven hebt. Deze cursus is eigenlijk een ‘must’ voor elke ondernemer.

Ron Baars

Social Facts

Onlangs het VIP programma voor het schrijven van blogs gevolgd bij Marianne Canters van tekstgericht. De start was een inspirerende dag waarin er stap voor stap gewerkt wordt naar het schrijven van een goed blog. Gedurende 3 maanden ben ik ge-coached door Marianne. Zij maakte mij wegwijs in de wereld van social media en controleerde mijn geschreven blogs. Ik kreeg veel nuttige tips, die ervoor gezorgd hebben dat ik nu, 3 maanden later, vol zelfvertrouwen alleen verder kan. Ik schreef in de afgelopen weken 12 blogs en haalde daar maar liefst 7 nieuwe klanten uit!.

Esther de Jong

MoSense

Ik ben bij Marianne geweest om teksten op te stellen. Marianne wist snel de kern van het verhaal te verwoorden en heb daarnaast veel bruikbare tips opgedaan. De radertjes in mijn hoofd zijn ook weer aangezwengeld waardoor nieuwe ideeën ontstaan of oude beter vorm krijgen.

Marie Heleen Schoofs

Right Attitude

Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: