Wat fijn!

Wat fijn dat je er bent!  
Ik ben Marianne. Mijn bedrijf heet Tekstgericht. Met Tekstgericht help ik jou jezelf als ondernemer en expert online te laten zien. Ik help je bij het schrijven van je boek, het bouwen van je bedrijfsblog, het inzetten van je social media en het vertellen van je verhaal.
Ik help je zodat jij jouw mensen, jouw (toekomstige) klanten, kunt inspireren en motiveren. 

Wees de inspirator en de motivator van jouw branche. Schrijf de beste content. Daar ligt jouw groei. Ga voor die groei.

 

Een nieuw leven …

Ik vond school fijn, hield toen al van leren en studeren. Van opstellen schrijven werd ik blij, net als van lezen. En wat een baat heb ik daarbij gehad. Ik maakte er mijn beroep van, schreef teksten voor grote multinationals en kleinere bedrijven en startte inmiddels zo’n 13 jaar geleden mijn bedrijf.

Ik ontdekte de ware kracht en de magie van het schrijven pas toen ik in een diep dal terechtkwam. Net zoals veel anderen, kwam ik op het punt waarop ik me afvroeg: Is dit het nou? Ben ik wel gelukkig? Er zit toch veel meer in mij? En vanuit die vragen maakte ik keuzes die zeker niet slim waren. Keuzes die niet pasten bij wie ik was en wie ik wilde zijn. Op mijn diepste punt besloot ik alleen nog maar het allerbeste uit mij te halen. Voor mijn dochter, die toen 3 was, én voor mijzelf. Er zát veel meer in mij. 
Het lezen, maar vooral het schrijven, trok mij uit het dal. Een nieuw leven begon.

Jouw tone of voice is jouw bedrijf

Na nog een aantal jaar teksten in opdracht te hebben geschreven, besloot ik mijn tekstschrijverschap een nieuwe dimensie te geven. De online wereld groeit. Het jezelf als expert laten zien is steeds meer van belang.  Dat kan door te bloggen, social media in te zetten, je website actief te beheren, podcasts en video’s te maken, door jezelf met deze tools te laten zien. Een super ontwikkeling vind ik dat. Het is namelijk de beste manier om klanten door het hele land kennis te laten maken met jou. Om jou te leren kennen. Al die tools worden gedragen door tekst. Teksten met jouw tone-of-voice. En die bepaalt jouw bedrijf. En nu, in de tijd waarin online content hoogtij viert, is jouw tone-of-voice precies dat waar het om gaat. Dat is wat jou onderscheidt van al die anderen in de markt. Dat is waar jouw klanten op aansluiten. Jouw tone-of-voice, dat is jouw bedrijf, dat ben jij. Met jouw unieke visie en jouw expertise. En daar help ik je bij. Zodat  jij met jouw expertise en eigen verhaal jouw mensen inspireert en motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Jouw unieke tone-of-voice maakt van jou dé inspirator waar jouw mensen blij van worden … 

Jij en ik

Ik zet jou ‘aan’ als het gaat om de teksten voor jouw bedrijf. Je blogs, social media, je website, je boek. Ik doe dit door heel veel content te maken en door cursussen te ontwikkelen. Ik schrijf wekelijks blogs en dagelijks maak ik stories op Instagram, die je ook op Facebook kunt zien. Bijna elke dag deel ik socialmediaberichten om je te inspireren bij het schrijven én je ondernemerschap. Ik geef cursussen, workshops en masterclasses én heb inmiddels een succesvolle online cursus ontwikkeld die je leert hoe jij als ondernemer en expert jezelf met zelfvertrouwen online kunt laten zien: door te bloggen én door social media in te zetten. In deze cursus heb ik álle facetten meegenomen die van belang zijn om jouw unieke tone-of-voice en verhaal consistent naar voren te laten komen. Deze cursus is niet continu beschikbaar, maar start steeds in een nieuw kwartaal. Komende startdatum: 20 januari 2020 (op mijn verjaardag). 

 

Het is tijd.
Tijd om jezelf te laten zien aan de mensen voor wie jij je onderneming bent gestart.
Tijd om je passie naar buiten te brengen.
Tijd om je stem in te zetten, je verhaal te delen, tijd om nog meer mensen te helpen met dat waar jij goed in bent.
Het is tijd om je expertise niet meer te verstoppen, maar te laten zien aan de wereld.
Wij wachten op jou. 

gratis: mariannes mail

Elke week geprikkeld worden met inzichten die jou als schrijver en ondernemer helpen groeien? Dat kan.
Je hoeft je alleen maar even aan te melden:

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: