Wat fijn!

Ik ben Marianne. Ik help aankomend auteurs bij het schrijven van hun boek en help ondernemers hun bedrijf te laten groeien. Wat fijn dat je er bent.

Er zijn weinig verschillen tussen mensen die een boek willen schrijven en ondernemers. Beiden hebben ze een droom, een prachtige ambitie. En die prachtige ambitie heeft in de basis alles te maken met de ontwikkeling van zichzelf als persoon. Vaak lopen ze allebei met dezelfde gedachten rond: “Kan ik het wel?”, “Wie ben ik nou ..” , “Er zijn al zoveel anderen die ook zoiets doen.” Terwijl het vanbinnen al langer roept. Soms zijn ze al gestart, maar stranden ze; niet wetend hoe ze verder moeten, wat de volgende stap moet zijn.
En dan is het fijn om een partner te hebben, iemand die je bijstaat, inspireert en motiveert. Die het klappen van die zweep kent. Ik heb mijn bedrijf laten groeien door voor mijn bedrijf boeken te gaan schrijven.

Ik startte als freelance tekstschrijver en schreef lange tijd alles wat er maar te schrijven was voor alle mogelijke opdrachtgevers. Ik maakte zo een bedrijf van mijn eerste grootste passie: het schrijven.

Ik schrijf nog steeds voor klanten, maar zet me daarbij vooral in voor ondernemers, meestal vrouwelijke, die net als ik, al hun passie in hun bedrijf willen stoppen. Of in het schrijven van een boek. (Of allebei, want dat kan ook!)

Ik werk inmiddels als ghostwriter en ghostblogger, en heb twee online programma’s ontwikkeld. Een helemaal gericht op het laten groeien van je bedrijf: met als uitgangspunt bloggen en social media. Het andere programma is gericht op, je raadt het al, het schrijven van je boek. Beide programma’s hebben dezelfde essentie, namelijk schrijven.  Qua inhoud zijn ze compleet verschillend.
Verder hebben ze één grote overeenkomst: doe je mee met een van de programma’s, dan ben ik je coach. Ik juich je toe, ik moedig je aan, ik geef je tips en hints, ik doe het voor,  ik redigeer je blogs en richt ook mijn social media compleet voor jou in: om je te motiveren en te inspireren om door te zetten. Om te doen wat je zo graag wil doen: jouw droom realiseren. Het kan namelijk echt.

Ga voor geluk, ga voor groei

Mijn dromen kwamen uit

Mijn droom was het hebben van een eigen bedrijf: Tekstgericht bestaat al meer dan 10 jaar. Ik heb nog een tweede bedrijf, vanuit een andere droom. Die droom had alles te maken met mijn andere passie: namelijk voor het koken. En dat doe ik bij De Keukentafel, samen met mijn vriend. Inmiddels heb ik drie boeken in opdracht geschreven: een biografie van een kunstschilder, een biografie van een herensociëteit en een kinderboek, dat zich afspeelt in het dorp waar ik woon. Samen met mijn vriend maakte ik een Keukentafelkookboekje. En er staat nog iets moois op het plan.

Meer over mij

Ik ben moeder van een heerlijke tienerdochter en woon in Geldrop. Mijn vriend heeft een echt donkerbruin goedlopend café. Hij heeft twee geweldige dochters die al op zichzelf wonen. Samen hebben we De Keukentafel. Een heerlijk bedrijf waarin we kookworkshops geven aan groepen vrienden en vriendinnen of collega’s, die graag laagdrempelig de lekkerste nieuwe recepten willen proberen.

Van nature ben ik een ochtendmens en ras-optimist. Ik geniet van de natuur en van lekker eten. Ik hou van kleur en van Charles Aznavour en Metallica. Ik lees graag, vooral de zogenaamde ‘zelfhulpboeken’, omdat ik altijd wil blijven leren. Ik mediteer, maar kan ook helemaal in de waan van de dag raken. Ik bruis van de energie en ben een echte spiritjunkie zoals dat tegenwoordig heet.

Ik geloof dat geluk een mindset is. Een waarmee dromen kunnen worden bereikt. Daarover, en over andere dingen die mij bezighouden, blog ik op mijn persoonlijke website.  
Veel van mijn leven kun je vooral zien op Instagram, waar ik ook graag story’s maak. Social media vind ik dan ook echt geweldig. Bijna net zo geweldig als koken en schrijven.
Volg mij en schrijf je in op mijn nieuwsbrief, als jij ook graag je ondernemers- en schrijfdromen waar wil maken.

Je kunt het: maak je dromen waar!

gratis: mariannes mail

Elke week geprikkeld worden met inzichten die jou als schrijver en ondernemer helpen groeien? Dat kan.
Je hoeft je alleen maar even aan te melden:

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: