Wat fijn!

Fijn dat je er bent.  
Ik ben Marianne. Ik help aankomend auteurs bij het schrijven van hun boek en help vrouwelijke ondernemers hun bedrijf te laten groeien, door te bloggen en het inzetten van social media. 

Er is weinig verschil tussen mensen die een boek willen schrijven en ondernemers. Beiden hebben ze een droom, een prachtige ambitie. Vaak lopen ze allebei met dezelfde gedachten rond: “Kan ik het wel?”, “Wie ben ik nou …” , “Er zijn al zoveel anderen die ook zoiets doen.” Terwijl het vanbinnen al langer roept. Soms zijn ze al gestart, schreven ze paar pagina’s van hun boek of een aantal keer een blog. Maar daar is het gestopt. Niet wetend wat de volgende stap moet zijn.

En dan is het fijn om iemand te hebben die je bijstaat, inspireert en motiveert. Die het klappen van die zweep kent. Ik heb mijn bedrijf laten groeien door   boeken te gaan schrijven. En door wekelijks te bloggen en mezelf online te laten zien. Hoe spannend ook.

Ik startte als freelance tekstschrijver en schreef lange tijd alles wat er maar 

te schrijven was voor alle mogelijke opdrachtgevers. 

Ik maakte zo een bedrijf van mijn eerste grootste passie: het schrijven. Een bedrijf waarmee ik nu alles wat ik al die jaren leerde, weer doorleer aan jou. Zodat jij je boek gaat schrijven. Of met jouw bedrijf gaat shinen als expert.
Ik zorg ervoor dat jij het eindelijk gaat doen!

Ik schrijf nog steeds voor klanten, maar zet me daarbij vooral in voor zelfstandig ondernemers, meestal vrouwelijke, die net als ik, al hun passie in hun bedrijf willen stoppen. Of in het schrijven van een boek.

Ik werk als ghostwriter en ghostblogger, en heb drie online programma’s ontwikkeld. Een helemaal gericht op het laten groeien van je bedrijf: het online expertprogramma Bloggen & Social Media. Het andere programma is gericht op, je raadt het al, het schrijven van je boek. Het derde programma heeft alles te maken met hoe jij naar het leven kijkt, de dromen en de uitdagingen die je hebt. Je ervaart de kracht van het dagelijks schrijven met 100 dagen Schrijfgeluk. Alle drie de programma’s hebben dezelfde essentie, namelijk schrijven.  Qua inhoud verschillen ze compleet van elkaar.
Verder hebben ze één grote overeenkomst: doe je mee met een van de programma’s, dan ben ik je coach. Ik juich je toe, ik moedig je aan, ik geef je tips en hints, ik doe het voor,  ik kijk hoe je het doet en richt ook mijn social media compleet voor jou in: om je te motiveren en te inspireren om door te zetten. Om te doen wat je zo graag wil doen: drie  droom realiseren. Het kan namelijk echt.

Ga voor geluk, ga voor groei

Mijn dromen kwamen uit

Mijn droom was het hebben van een eigen bedrijf: Tekstgericht bestaat al meer dan 10 jaar. Ik heb nog een tweede bedrijf, vanuit een andere droom. Die droom had alles te maken met mijn andere passie: namelijk voor het koken. En dat doe ik bij De Keukentafel, samen met mijn vriend. Inmiddels heb ik drie boeken in opdracht geschreven: een biografie van een kunstschilder, een biografie van een herensociëteit en een kinderboek, dat zich afspeelt in het dorp waar ik woon. Samen met mijn vriend maakte ik een Keukentafelkookboekje. En er staat nog iets moois op het plan.

Meer over mij

Ik ben moeder van een dochter, middenin de puberteit. Ze woont deels bij mij en deels bij haar vader. Mijn vriend heeft een ouderwets en goedlopende kroeg. Hij heeft twee geweldige dochters die al op zichzelf wonen. Samen hebben we De Keukentafel. Een heerlijk bedrijf waarin we kookworkshops geven aan groepen vrienden en vriendinnen of collega’s, die graag laagdrempelig de lekkerste nieuwe recepten willen proberen.

Van nature ben ik een ochtendmens (met een vaste opstartroutine) en ras-optimist. Ik geniet van de natuur en van lekker eten. Ik hou van kleur en van Charles Aznavour en Metallica. Ik lees graag, vooral de zogenaamde ‘zelfhulpboeken’, omdat ik altijd wil blijven leren. Ik doe aan yoga, mediteer als het kan, maar kan ook helemaal in de waan van de dag raken. Ik bruis van de energie en ben een echte spiritjunkie zoals dat heet. 

Ik geloof dat geluk een mindset is. Een waarmee dromen kunnen worden bereikt. Daarover, en over andere dingen die mij bezighouden, blog ik op mijn persoonlijke website.

Je kunt het: maak je dromen waar!

Veel van mijn leven kun je vooral zien op Instagram, waar ik veel story’s maak om je te inspireren bij het schrijven en het ondernemen.  
Verder blog ik vooral op deze website. Elke week geef ik tips en inzichten die je helpen bij het schrijven voor je bedrijf of je boek. Ook het ondernemen komt aan bod, mindset af en toe. Kortom: ik blog over alles wat je nodig hebt om van jouw schrijf- of ondernemersdroom een succes te maken. Je vindt als mijn blogs hier

Hieronder kun je je inschrijven voor mijn prikkelmail, die ik zelfs meerdere keren per week verstuur. Ik maak je wakker en zet je aan het beste uit jezelf te halen en de droom te volgen die jij voor ogen hebt! 

gratis: mariannes mail

Elke week geprikkeld worden met inzichten die jou als schrijver en ondernemer helpen groeien? Dat kan.
Je hoeft je alleen maar even aan te melden:

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: