1 op 1 coaching

Ben jij een boek aan het schrijven? En heb je behoefte aan directe response op je geschreven tekst? Dan kun je mij inschakelen als jouw schrijfcoach.

Wat voor boek je schrijft, maakt hiervoor helemaal niets uit. Een managementboek, een roman, een thriller, een biografie of een boek gericht op persoonlijke ontwikkeling: ik coach jou tot aan de laatste punt.

Ontdekken wat ik voor je kan doen?

Heel eenvoudig. Allereerst plannen we een afspraak (1 uur). Ter voorbereiding mail je mij de eerste 15 pagina’s van je boek of de tekst die je wil laten beoordelen. Ik bekijk deze uitgebreid.
Tijdens de afspraak bespreken we de tekst. Ik vertel je mijn bevindingen en geef je tips die jou persoonlijk verder helpen bij het schrijven. 
Kosten hiervoor: 477 (excl. btw).

Afspraak maken? Stuur mij even een mail en ik neem contact met je op.

Manuscript-coaching

Hierbij coach ik je een jaar lang bij het schrijven van je manuscript. Het kan ook zijn dat jij het al eerder af wil hebben, dan passen we het tijdsbestek aan. We beginnen met een startgesprek. In dit gesprek maken we een schrijfplan, een planning en een bouwplan. Daarna bespreken we op afgesproken tijden in een ochtend of middag je manuscript en de vorderingen. Voorafgaand hieraan stuur je me steeds je manuscript toe, zodat ik me daar helemaal in kan verdiepen om het beste uit jou te halen.

Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: