1 op 1 coaching bij je boek

Wil jij een boek schrijven? En heb je behoefte aan directe response op je geschreven tekst? Dan kun je mij inschakelen als jouw persoonlijke schrijfcoach.

Ben je al begonnen met schrijven? Dat maakt niet uit, dan kan het ook.

Als je persoonlijke schrijfcoach help ik je mee een helder bouwplan te maken dat past bij de boodschap die jij meegeven wil.

Want dat is het: je boek schrijf je niet voor jou, maar voor de lezer. De mensen die jij met je boek (en je bedrijf) helpen wil. Dat betekent dat je je boek op zo’n manier aan gaat vliegen, dat je dit doel ook bereikt.

Dat is een kunst die ik je leren kan.

Ik lees met je mee, denk met je mee en ben er ook als het even lastig wordt. Dus als je me gewoon even nodig hebt tijdens het schrijfproces.
Ik ben er voor je.
Samen maken we van het schrijven een succes.

 

Alvast een vliegende start?

Heel eenvoudig. We starten met een bouw- en schrijfplansessie. Bij mij op locatie: de Keukentafel in Geldrop. Tijdens deze sessie zetten we de structuur op en maken we het plan waarmee jij het schrijven aanvliegen kan. Deze sessie is 380 excl. btw en duurt maximaal 4 uur. Wil je daarna zelf verder, dus zonder coaching, dan kan dat ook. Dan heb je in ieder geval al een vliegende, fijne start gemaakt.

Afspraak maken? Stuur mij even een mail en ik neem contact met je op.

Manuscriptcoaching

Hierbij coach ik je 9 maanden bij het schrijven van je manuscript. Het kan ook zijn dat jij het al eerder af wil hebben, dan passen we het tijdsbestek aan. We beginnen met een startgesprek. In dit gesprek maken we een schrijfplan, een planning en een bouwplan. Daarna bespreken we op afgesproken tijden in een ochtend of middag je manuscript en de vorderingen. Voorafgaand hieraan stuur je me steeds je manuscript toe, zodat ik me daar helemaal in kan verdiepen om het beste uit jou te halen.

Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: