Podcast: Alles geven?

Alles geven?

Moet je alles geven? Het wordt wel zo steeds verteld. Het gaat om geven. Hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. Maar moet je dan ook werkelijk alles geven? Alle kennis die je hebt bijvoorbeeld, in je marketing? Aan je volgers?

En moet je ook alles geven aan je klanten? Hoe ver ga je daar weer in? En dan is er nog een interessante om mee te nemen. Want alles geven aan iedereen, dat kost tijd en energie. Wat blijft er dan over voor de lieverds om je heen? Zeker als je zzp’er bent en je doet alles alleen, kan dat een dingetje zijn. Die geef je natuurlijk ook heel graag alles.

En wat als je dan alles aan iedereen geeft, wat blijft er dan over voor jou? Is er nog iets te geven aan jezelf? Of zou je daar als eerste naar moeten kijken?
Over dit onderwerp is veel te zeggen. Ik nam er een podcast over op. En die podcast luister je via de link hieronder.

Laat me weten: hoe sta jij hier in? Hoe denk jij hierover? Geef het aan in een reactie, super om jouw visie hierover te mogen horen.

 

Lieve groet, Marianne

PS: luister ook de eerdere episodes als je dat nog niet had gedaan. En druk vooral op volgen, zodat je het meteen weet wanneer er weer een nieuwe aflevering online staat.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Schrijf in en krijg het e-book '22 ideeën om je creativiteit te boosten' cadeau!

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op: