Reflecteren op je ondernemerschap en bedrijf

Reflecteren op je ondernemerschap en bedrijf

Dat eigen bedrijf starten leek je in het begin echt helemaal fantastisch. Het ging allemaal wel lekker. Klanten die via-via naar je toe kwamen, het netwerk waar je op terug kon vallen: het ging wel soepel vond je zo. Maar na een tijdje kreeg je ook in de gaten dat er veel meer bij kwam kijken dan je eigenlijk had gedacht. Terwijl je ook gewoon een leuk leven hebben wil …

Er komt zoveel meer bij kijken!

Wat er meer bij kunt kijken? Natuurlijk: administratie, marketing, sales, netwerken, maar het is meer. Thuis gaat alles door. Je kinderen, je partner, je huishouden. Sociale contacten, sporten, verplichtingen. Waar je eerst dacht dat je een ideale combinatie te pakken had, kun je ook gaan twijfelen. Een baan was ook zo gek nog niet. Daarnaast bood die ook nog eens veel meer zekerheid, want dat is ook anders nu. Dat herinnert je partner je ook nog eens regelmatig aan. Er moet onderhand wat op de plank komen niet? En als je als single het huishouden bestiert, wordt die druk ook steeds groter, wanneer ga je nu écht verdienen?

Soms is het als een worsteling

Terwijl je wel heel veel doet, zo voelt het wel. Je verdiept je in alles wat je maar een boost geven kan. En je probeert zo ook zelf af en toe wat marketingtechnieken uit. Terwijl je worstelt met een gevoel van onzekerheid. Doe je het allemaal wel goed genoeg? Ben je wel goed genoeg in wat je doet.
Er meer moet gebeuren dan je nu doet. Maar ja, als je daar mee bezig gaat en er belt een klant, wat dan? Die heeft altijd spoed …  Dan komt er ook nog eens een kerstvakantie aan …
Als je dit herkent, dan is volgende week een super gave week voor jou.

Doe gratis mee met de Business Reflectieweek

Ik weet het, ik herken het. Ook ik was daar ooit. En ik ga je helpen. Met de members van het Tekstgericht Membership. In dit membership zitten allemaal ondernemers die specialist zijn, allemaal op een specifiek onderdeel van jouw ondernemerschap. En ik ga vanaf 7 december live met ze in gesprek, op mijn Facebook-pagina. Allemaal geven ze input op specifieke onderdelen waar jij tegenaan kunt lopen in je ondernemerschap.

  • We gaan het hebben over je website en hoe belangrijk een goede website is voor je bedrijf (en waar je website dan ook aan moet voldoen).
  • We gaan het hebben over e-mailmarketing en funnels, waar je steeds meer over hoort.
  • We gaan het hebben over de kids. Hoe kun je er als ondernemende moeder voor zorgen dat je kunt ondernemen en toch je kinderen op de juiste manier aandacht kunt geven – en ondersteunen? Want ook daar voelt het soms als een spagaat.
  • We gaan het hebben over jou: over hoe je op z’n tijd kunt ontspannen, waardoor je juist vol energie doorpakken kunt. Hoe hou je je actieve leven als ondernemer met broodnodige ontspanning in balans?
  • En we gaan uitzoomen op je bedrijf. Welke systemen kunnen jou helpen je bedrijf lekkerder te laten lopen, zodat je ook bijvoorbeeld zonder zorgen op vakantie kunt?
  • En wat kun je doen, welke bril zet je op, als je je bedrijf daadwerkelijk wil laten groeien? Hoe krijg je een frisse blik op je bedrijf als het even lastig gaat?

 

6 dagen, 6 ondernemers, 6 interviews.
Live op mijn Facebookpagina.

6 dagen reflecteren op je ondernemerschap, op je ondernemende leven, op wat essentieel is om op orde te hebben en op de groei van je bedrijf.
Het definitieve programma wordt nu gemaakt en komt z.s.m. online.

Ben je ingeschreven op Mariannes Mail?
Dan ontvang je 3 fijne mails als warming-up naar deze live-sessies toe, zodat je er het beste kunt uithalen.
Nog niet ingeschreven? Dan regel je dat meteen door te klikken op onderstaande knop.

Stay tuned dus!

Lieve groet, Marianne
Op zoek naar de Facebookpagina waar het allemaal gaat plaatsvinden?
Die vindt je hier. Like de pagina en je ontvangt een melding zodra we live gaan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ContentClass 28 januari; Inspirerende teksten schrijven

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Orde brengen in ideeën

Orde brengen in ideeën

Orde brengen in ideeën Als je eenmaal op de frequentie zit waar de contentideeën om de haverklap binnenvallen, dan kan dat best overwhelming zijn. Zoveel ideeën om in content uit te werken, maar so little time. Maar goed, je schrijft ze allemaal op. En wat dan? Ik...

Pit in je blog

Pit in je blog

Pit in je blog Hoe zorg je ervoor dat je pit in je blog krijgt? Niemand leest een lang blog helemaal door zonder dat het pit heeft. Wat is pit? Voor mij betekent pit dat het blog steeds opnieuw iets in de lezer raakt, waardoor hij echt door wil lezen. Iets wat steeds...

Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: