Top 7 van de meest inspirerende Instagram-accounts

Top 7 van de meest inspirerende Instagram-accounts

Ik ben niet echt een socialmedia’volger’. Mijn insteek op social media is vooral content te delen. Toch volg ik mensen. Zeker de klanten die ik coach, om te zien wat zij doen op social, daarover mee te denken en daarop te coachen. Maar ik volg ook een aantal mensen die mij persoonlijk inspireren en mij steeds weer opnieuw weten te triggeren. Ik geef een overzicht van 7 accounts die ik al langer (soms met tussenpozen) volg en die voor jou wellicht ook inspirerend kunnen zijn.

In random order deze top 7. Ze komen allemaal voorbij in mijn feed en stories (en ik kijk ze graag).

  1. Gabby Bernstein. Zij had ook wel met haar boeken in mijn top 10 gemogen. Ik heb meerdere boeken van haar in huis, daarnaast ben ik lid van haar Miracle Membership met maandelijkse talks en meditaties en heb ik haar Spirit Junkie app. Ze geeft op al haar kanalen steeds opnieuw interessante inzichten die me bewust op het pad houden dat ik graag bewandelen wil. Zo ook op haar Instagram dus.
  2. Marie Forleo. Zij is interessant sowieso om te volgen en inspiratie op te doen hoe zij haar content aanpakt. Ook zij is bezig met het leven van je fijnste leven, doen waar je gelukkig van wordt en daar je business van maken. Eigenlijk een soort van hetzelfde als ik, maar dan anders. Zij daagt mij uit steeds het beste van mezelf te geven aan jou.
  3. Maaike Bruggeman. Volgens mij was zij ooit business strateeg van Simone Levie. Inside info voor wie deze naam kent. Zij is business trendwatcher en ontwikkelt businessconcepten. Een vrouw die haar mening niet onder stoelen of banken steekt, ook niet als het over campagnes van gevestigde namen gaat. Haar visie is verfrissend, zo is haar feed ook.
  4. Suzanne van Schaik. Een jonge businesscoach met high end salesexpertise. Maakt duidelijke keuzes en durft die te delen. Op zo’n manier dat jij en ik (en ja, ik ben toch bijna 50) daar enorm van kunnen leren. Ze laat je zien hoe eenvoud in je business meer succes kan brengen dat je misschien zou denken. Heerlijke stories, posts en podcast. Luister deze zeker ook. Natuurlijk ben ik dit jaar bij haar High End Salesdag.
  5. Tineke Zwart. Ook een business coach. Een die niet herhaalt wat andere businesscoaches zeggen en doen. Die ook haar spiritualiteit een rol geeft in de keuzes die ze maakt en hier ook voor uitkomt. Een vrouw met ervaring en die in mijn optiek oprecht zichzelf is bij alles wat je van haar ziet en wat ze deelt.
  6. Lou Niestadt. Ook wel Juf Universe genoemd. Auteur en maker van inspirerende LOA-content. (LOA = Law of Attraction.) Vrolijk, en duikt ook regelmatig gewoon weg. Dat wil zeggen dat ze bewust kiest om lekker haar joy te volgen als ze voelt dat dat moet, waardoor ze soms lange tijd minder tot niet zichtbaar is online. Podcasts en IGTV’s zijn ook aanraders. Geïnteresseerd in de wetenschap achter de LOA? Volg dan deze dame zeker.
  7. Mister Mindset (Michael Pilarzyck). Deze man zie ik wel als een van mijn spirituele leraren, al heb ik hem maar een keer ‘in het echt’ gezien, tijdens een event van hem. Hij op het podium (ik op rij 1). Zo’n 4 jaar geleden startte ik met zijn podcasts en veranderde mijn visie op de wereld. Zijn schop onder mijn kont maakte me nog meer wakker. Ook deze man zie ik graag verschijnen op mijn feed (alhoewel hij ook niet bar veel post. Niet erg, omdat ik zijn jaarprogramma volg). Leef je mooiste leven is zijn credo. (En dat van zijn vriendin.) En dat doe ik dus ook.

Dit waren de 7 meest inspirerende accounts op Instagram. Deze 7 komen steeds bij mij terug. Soms mis ik ze omdat ik niet altijd kijk, en dan kan ik daar een beetje van balen, helemaal als ik in iets val waar ze al langer bezig zijn … Een goed teken vind ik dat.

Heel erg benieuwd wie jij inspirerend vindt op Instagram. Laat je het weten in een reactie?

Lieve groet, en veel inspiratieplezier!

Marianne

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Proeflezers voor je boek

Proeflezers voor je boek

Proeflezers voor je boek Wanneer je hard aan het werken bent voor je boek, liefst met een professional erbij ;-), dan komt er ook het moment dat je je boek een proefronde gaat geven. Je laat het lezen door een aantal proeflezers. Proeflezers geven je feedback over hoe...

De Gouden Marketingregel

De Gouden Marketingregel

De Gouden Marketingregel Als zzp'er zoeken we er allemaal naar. Die Gouden Marketingregel. Die regel die zegt: als je dit doet, dan heb je instant succes. Als je de nieuwsbrieven op die manier schrijft, als je je funnel op deze manier bouwt, als je in je salespage...

Mariannes Mail: bloedeerlijk over ondernemen en het leven, over marketing en over schrijven. Ontvangen? Schrijf je dan meteen in:

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op: