Uitgeverij Boek van Betekenis

Boek van Betekenis is de uitgeverij voor vrouwelijk ondernemers die een ripple willen veroorzaken. Die met hun expertise van betekenis willen zijn. Omdat die het leven van de lezers transformeert naar een next level. Net zoals jij dat met je klanten doet.

Geen traditionele uitgeverij, maar een nieuw model. Waarbij jij de verdiensten ontvangt. En niet maar zo’n 10% van de netto verkoopprijs per verkocht boek.

Ik begeleid je bij het schrijven: ik ben je personal schrijfcoach. Ik begeleid je bij de te maken keuzes, als het gaat om de look & feel van je boek. En het drukken van je boek. We kijken samen naar je boek én je business en maken het passende marketingplan (boeksuccesplan), waarmee jij je investering terugverdient. Je boekverkoop start namelijk al tijdens het schrijven van je boek.

Boek van Betekenis is de uitgeverij voor vrouwelijk ondernemers die de wereld iets te brengen hebben. Die dat schrijversvuurtje al langer voelen. Die weten dat er een boek van betekenis in ze zit. En die weten dat het tijd is dat dit boek het licht mag zien.

Persoonlijk Boeksuccesplan

Bij de traditionele uitgever hoef je niets te investeren. Je betaalt alles achteraf. Vandaar die 10% van de netto verkoopprijs (per verkocht boek) die jouw kant op komt. De uitgever regelt alles. Op de manier zoals hij het ziet. 
Hoe dat werkt en hoe de kleinere uitgeverijen werken beschreef ik in het blog ‘Wat verdien ik aan mijn boek?’

Dat pak ik met mijn uitgeverij anders aan.
Wanneer jij met mij je boek maakt, zul je exact zien wat de investering is, maken we een Persoonlijk Boeksuccesplan dat ervoor zorgt dat jij de investering terugverdient, en dat je winst gaat maken. 
Jij verandert levens met jouw boek, en die winst wil jij vast gebruiken om meer moois te maken voor de mensen die jij zo graag helpt met jouw expertise en bedrijf. 

Boek een B&S-sessie voor je boek

Een B&S-sessie is een Bouw- en Schrijfplansessie. In deze sessie (4 uur op mijn Keukentafel-locatie) gaan we werken aan de opzet van je boek. We maken een Bouwplan en een Schrijfplan. Zie het bouwplan als het raamwerk, een eerste opzet van de inhoudsopgave. Het Schrijfplan is het werkplan: wanneer ga je schrijven om de deadline te halen die jij voor ogen ziet? Aan het einde van deze sessie heb je dus een bouwplan voor je boek, een planning om het daadwerkelijk tot stand te laten komen en kan ik een helder beeld geven van de investering voor het realiseren van je boek.

Een 1 op 1 B&S-sessie is de eerste stap naar het waarmaken van je schrijfdroom. Je kunt een sessie boeken (380 excl. btw) door mij meteen een mail te sturen. Ik neem persoonlijk binnen 24 uur contact met je op.

Schrijfgeluk

De volgende stap

Na de B&S-sessie heb je de keuze. Je boek laten uitgeven door mij en verder werken met mij en mijn team (ontwerper, drukker, illustrator) of zelf een andere weg bewandelen. Kies je ervoor met mij te werken, dan gaan we meteen door met het Persoonlijk Boeksuccesplan en trekken we de agenda’s voor het schrijfcoaching en creatieproces. Met maximaal 9 maanden kun jij je boek officieel presenteren en zal het leven van jouw lezers nooit meer hetzelfde zijn.
Jouw boek is een empowermentboek. En dat is een boek dat we, nee, dat de wereld nodig heeft.

Ik zie je graag bij mij aan tafel.

Tips, inzichten en wijsheden ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail:

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op: