Wanneer ben je aantrekkelijk voor nieuwe klanten?

Aantrekkelijk voor nieuwe klanten?

Wanneer ben je aantrekkelijk voor nieuwe klanten? Ik vertel het morgen in mijn online workshop allemaal. Meedoen is gratis. Maar, waarom is het eigenlijk slim om hier aan mee te doen? Of, met andere woorden, is die deelname wel nodig voor jou?

Niet voor iedereen

Natuurlijk is deze workshop niet voor iedereen nodig.
Heb jij meer dan voldoende klanten, dan heb jij al een eigen methode of manier die gewoon fijn werkt voor jou. Helemaal goed.

Pas het moment dat dat anders is, en jij weet en voelt (en eerlijke praat: op je bankrekening ziet) dat nieuwe klanten nodig zijn, dan is dit wél de workshop waar je wil zijn.

Tijd om nieuwe klanten aan te trekken

Als jij weet en voelt dat nieuwe klanten nodig zijn, dan is er iets niet helemaal oké met je marketing. Het loopt dan niet lekker met je zichtbaarheid online en misschien zelfs offline, dat kan ook. Dat is niet fijn. Want goede marketing (en dus zichtbaar zijn) is nodig om jezelf en je kwaliteiten of producten onder de aandacht te brengen. Niet door steeds te zeggen: dit ben ik, dit is mijn bedrijf, mijn kwaliteit en mijn product en dat kost een X-bedrag. Als dat is wat je doet, dan kan ik je nu al vertellen dat het daar misgaat.

In de online workshop vertel ik hoe je wel op een aantrekkelijke manier zichtbaar wordt.
Onder andere door een van de belangrijkste marketingtools die er zijn, goed de aandacht te geven. Het bloggen. Bloggen is een tool die je –in mijn ogen – de meeste voordelen biedt, voor je bedrijf én zelfs voor jou persoonlijk. Ik vertel je hoe het dat werkt. Als je meedoet, in ieder geval.

En ja, ik weet dat jij nu meteen een benauwd gevoel kunt krijgen, dat te maken heeft met de tijd die je daar dan in zou moeten stoppen. Het gevoel uren en uren met het schrijven van je teksten bezig te moeten zijn, krijgt waarschijnlijk de overhand. Maar niets is minder waar. Wanneer je weet waar je op moet letten, hoe je het in kunt steken en hoe je een goed blog opbouwt, kun je al beginnen. En ook daarin neem ik je helemaal mee.
Maar ik vertel je nog meer. Veel meer. Over hoe jij met jouw bedrijf aantrekkelijk wordt.

Waarom?
Omdat ik je dat gun. Omdat ik weet dat jij met jouw bedrijf iets moois te brengen hebt. Met jouw passie wil jij mensen helpen, blij maken, gelukkig(er) maken. Jouw producten helpen daarbij, jouw talenten, jouw kwaliteiten. Je vindt het heerlijk om daarmee bezig te zijn. En dat kan. Ik herken het. Ik heb hetzelfde. Ik ben dagelijks met mijn passie bezig. Ik zet dagelijks mijn passie in voor jou. Ik vertel je in de workshop hoe en wat dat mij brengt. Zodat jij wat ik leerde ook in kunt zetten. Voor jou. En zo met jouw bedrijf voor veel meer mensen van betekenis kunt zijn. Want dat is waar je blij van wordt. En als jij blij wordt, lieve ondernemer, dan ontstaat er magie in jouw marketing. Je voelt veel meer flow. Het ploeteren stopt. En dat is waar jij aantrekkelijk voor die nieuwe klanten wordt.

Ik vertel het je allemaal in de gratis online workshop van aanstaande donderdag om 15 uur. Kun je niet, schrijf dan toch in want er komt een replay naar je toe. Het is de laatste keer dit jaar dat ik deze online workshop geef. En als jij je herkent in wat ik hier allemaal heb beschreven, zorg dan zeker dat je je plekje claimt.

Ik zie je graag donderdag bij de online workshop.
Inschrijven kan via de volgende link:

Ja, ik doe mee!

Lieve groet, Marianne

PS: Neem de tijd, want deze keer geef ik nog meer dan ik al eerder deed. Neem ook meteen de kans om live alle vragen te stellen die je hebt. Het is tijd die je investeert in jou en je bedrijf. Tijd die zich zeker terugbetaalt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek blogs op categorie

Delen met:

Gratis e-book om je creativiteit te boosten

gratis e-book marianne canters schrijfcoach blogexpert
Elke week (schrijf)inzichten en (ondernemers)inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor Mariannes Mail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacybeleid

 

Voor meer inspiratie volg je mij op: